Nerudný fest.cz


Kultura, umění a historie

ULIČNÍKŮV VIRTUÁLNÍ KLOBOUK

Praha Žije Hudbou je festival pouličního umění. Uličník i letos připravil na 500 vystoupení po celé Praze. Vstupné jako takové se neplatí. Proto se musí Uličník jako každý rok spolehnout na dary svých dobrých přátel, velkorysých partnerů a štědrých podporovatelů. Bez nich by se festival Praha Žije Hudbou vůbec nemohl konat. Uličník se spoléhá i na tvůj upřímný zájem o pouliční umění a na férovku tě žádá, abys mu přispěl pár drobáků do virtuálního klobouku, a postavil se spolu s ním a dalšími tisíci jeho přáteli za myšlenku festivalu. Přispěješ? Doslova každý drobák se počítá.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
PODPOŘ UMĚNÍ V ULICÍCH PRAHY
Festival Praha Žije Hudbou letos už potřetí představí široké veřejnosti krásu pouličního umění. Uličník si na pomoc zavolal přes 200 umělců, kteří letos na 50 místech Prahy předvedou přes 500 vystoupení, a postaví se za myšlenku, že umění patří do ulic!

Posláním Uličníka je zlepšit podmínky pro vystupování umělců v ulicích města a poukázat na to, že nešťastně zvolená forma plošné regulace pouličního umění v Praze nebyla tím správným krokem.

Dlouhodobým cílem je pak změnit celkový postoj města k pouličnímu umění. Právě široká podpora veřejnosti, kterou se Uličník snaží získat, je klíčová pro politická jednání o změně vyhlášky.

PŘISPĚJ ULIČNÍKOVI DO VIRTUÁLNÍHO KLOBOUKU

Vstupné jako takové se neplatí. Proto se musí Uličník jako každý rok spolehnout na dary svých dobrých přátel, velkorysých partnerů a štědrých podporovatelů. Bez nich by se festival Praha Žije Hudbou vůbec nemohl konat.

Uličník se spoléhá i na tvůj upřímný zájem o pouliční umění a na férovku tě žádá, abys mu přispěl pár drobáků do virtuálního klobouku, a postavil se spolu s ním a dalšími tisíci jeho přáteli za myšlenku festivalu.

Přispěješ? Doslova každý drobák se počítá.

www.prahazijehudbou.cz

P. S. Příspěvky házej také umělcům přímo na ulici do skutečného klobouku.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Letos jsem to sice do Prahy nestihla, ale tesim se na dalsi rocnik, kde uz chybet nebudu. ;-)

Alena K.

Bylo to skvělé. ..užila jsem si hudby.tance i divadla♡♡♡

Helena Laxmi Unmani
300 Kč

Shizzle Orchestra vynikajici takle rano na Smichove :))

Tomáš

Díky moc za tuhle akci!

Michaela Záchová
100 Kč