Charita Ostrava


Senioři Sociálně znevýhodněné skupiny

PROŽÍT STÁŘÍ DŮSTOJNĚ!

Známe to všichni. Pro člověka, který je nemocný nebo unavený je nejdůležitější odpočinek v pohodlné posteli. Problém nastává, když člověk takovou postel nemá nebo není přizpůsobená jeho potřebám. Nejcitelněji to vnímají senioři, dlouhodobě nemocní lidé, lidé upoutaní na lůžko, pro které je postel místem, kde tráví většinu svého času. Charita Ostrava se dlouhodobě zaměřuje na zkvalitňování podmínek péče, a proto hledáme možnosti, jak obnovit již nevyhovující postele v našich domovech pro částečně a plně imobilní seniory. Rádi bychom zajistili důstojně prožívání stáří pro uživatele pobytových sociálních služeb: • Charitní dům sv. Alžběty – zařízení pro přechodný pobyt seniorů • Charitní dům sv. Václava – domov pokojného stáří

vybíráme od 25.4.2018

Prožít stáří důstojně

70 925 Kč

přispělo

25 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz


Jednou z podmínek kvalitní péče je možnost využití elektrické polohovací postele, výškově stavitelné s antidekubitní matrací, která zajistí pohodlí, komfort a péči potřebnou pro uživatele s ohledem na jejich zdravotní stav.

1 polohovací postel s matrací = 25 000 Kč

V současné době je zapotřebí pořídit 30 nových postelí s matracemi. S ohledem na náklady běžného provozu služeb Charita Ostrava nemá dostatek financí pro obnovu postelí. Proto budeme rádi, když nám pomůžete.

Nezáleží na výši daru, který se rozhodnete věnovat.  Podstatný je účel - pomoc potřebným, který provází Vaše rozhodnutí obdarovat. Pro nás je dar vyjádřením důvěry v naší činnost a zároveň závazkem vůči Vám - dárcům. Každé Vaší podpory si vážíme a velice za ní děkujeme.

Více na webu:
http://ostrava.charita.cz/

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Přeji hodně zdraví, klidu, pohody

Dárce
2 500 Kč

Děkuji za pomoc, kterou poskytujete!

Jaroslava Kudrová

Dobrý den.
Jsem také již v důchodu, ale chci přispět na opuštěné lidi nebo bez domova.
Můžete mi na email jaruku@volny.cz zasílat vaše akce.
Nepotřebuji doklad o daru.
Zdravím a přeji požehnané Vánoce všem.

Jarmila Kučerová
500 Kč