Centrum hiporehabilitace Mirákl, o.p.s.


Lidé s postižením Zvířata

Adoptujte zvířecího terapeuta

Naši terapeuti léčí děti hrou. Díky kontaktu se zvířetem děti při cvičení zapomínají na své bolesti. Všichni víme, že to, co se učíme rádi, nám jde rychleji a déle si to pamatujeme. Tak je to i s učením pohybu.

vybíráme od 24.4.2018

Adoptuj si zvířecího terapeuta hned teď!

V hipoterapii je kůň hlavním terapeutem, i on musí být vzdělán - prochází tříletým specializovaným výcvikem a denním udržovacím tréninkem pro jeho správné nasvalení a maximální bezpečnost. Nutné je zajistit welfare koně: potřebuje kvalitní ustájení, pastvu, dostatek sena a jádra, dále pak služby veterináře a kováře. Vhodnou doplňkovou metodou k hipoterapii je canisterapie, kde dítě může docvičovat. Výcvik a výchova psa opět musí být profesionální. Vyberte si z našich terapeutů svého favorita!
113 022 Kč

přispělo

29 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Adoptuj si zvířecího terapeuta hned teď!
V hipoterapii je kůň hlavním terapeutem, i on musí být vzdělán - prochází tříletým specializovaným výcvikem a denním udržovacím tréninkem pro jeho správné nasvalení a maximální bezpečnost. Nutné je zajistit welfare koně: potřebuje kvalitní ustájení, pastvu, dostatek sena a jádra, dále pak služby veterináře a kováře.

Vhodnou doplňkovou metodou k hipoterapii je canisterapie, kde dítě může docvičovat. Výcvik a výchova psa opět musí být profesionální.

Vyberte si z našich terapeutů svého favorita!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji a přeji zdraví

Xenia Svobodová

Dobrý den, tento příspěvek vám poslala moje vnoučata Nikol, Bianka a Lukas kteří žijí ve Spojených Státech a pomáhají tam se zvířaty v podobném zařízení. Byla nadšena, že mohou pomoci i v České republice!

Nikol Bukovska
300 Kč

Drzim pesti a verim,ze to zvladnete. Kone jsou uzasna stvoreni!

Hana Stepankova
500 Kč

Děkujeme, že pomáháte. :)

Helena Kabourková
2 000 Kč

Jste uzasna organizace,dekujeme ze jste a delate tolik pro deti a jejich rodiny.Smekam pred vami.

Alena Zimova

ať se vám daří..

Nina Cozlová