Nadační fond Dobrá srdce


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Lázně pro Lucinku

Pomoc s financováním placeného lázeňského pobytu v Lázních Teplice pro Lucinku Škodovou.

vybíráme od 19.4.2018

Lázně pro Lucinku

Pomoc s financováním lázeňského pobytu v Lázních Teplice pro Lucinku.
3 000 Kč
vybráno 4 % z 75 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Lucinka má psychomotorickou retardaci, střední motorický vývoj na úrovni tříletého dítěte. Je výrazně opožděná ve vývoji řeči, chodí delší dobu na logopedii, psychicky je na úrovni dvou let, je plenkovaná. Dále má Lucinka centrální hypotonický syndrom a dyspraxii jemné i hrubé motoriky. S Lucinkou cvičíme každodenně Vojtovu metodu, rehabilitujeme a jednou ročně jezdíme do lázní Teplice, které jí velmi pomáhají ke zlepšení celkového zdravotního stavu.
S Lucinkou, a jejím o dva roky starším bratrem, jsem sám, děti mi byly svěřeny do péče, jejich matka od nás odešla. Do práce nastoupit nemohu, protože péče o Lucinku je celodenní a náročná. Pobírám pouze sociální dávky a zbývá nám jen životní minimum. Na placené lázně, které kvůli častějšímu opakování doporučuje Lucince neuroložka, bohužel neušetřím.

Chtěl bych tímto dopisem oslovit dárce, zda by byly tak laskaví a přispěli dcerce Lucii finančním darem na lázně, které by jí pomohly zas o něco více zlepšit chůzi a posílit svaly, aby se mohla lépe hýbat.

Byl bych moc rád, pokud by byla Vaše pomoc možná. Vážíme si všech příspěvků.
Děkuji všem. S pozdravem
Jiří Škoda, otec
https://www.dobrasrdce.cz/inpage/lucinka/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu