Kavyl z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Klub přátel Kavylu

Podpořte spolek, který vrací dětem přírodu a dětství! Vaše příspěvky půjdou přímo k dětem a do rozvoje aktivit, které můžete využít i Vy. Můžete s námi třeba oslavit masopust, poradit se o výchově na přednáškách a seminářích nebo dopřát svým dětem tábor nebo kroužky v přírodě. Těšíme se na viděnou a děkujeme za důvěru!

Klub přátel Kavylu

Podpořte spolek, který vrací dětem přírodu a dětství!

Vaše příspěvky půjdou přímo k dětem a do rozvoje aktivit, které můžete využít i Vy. Těšíme se s Vámi na viděnou a děkujeme za důvěru!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
 Travina v názvu našeho spolku i dětství v přírodě patří ke stejně ohroženým druhům. Málokde už dnes můžeme nechat děti běhat venku s kamarády, aby se přirozeně pohybově rozvíjely a učily se žít s ostatními. V našich lesních školkách si takové dětství prožijí – mohou běhat v kalužích, lézt po stromech, klouzat se v rokli a hrát si ve volném prostoru. Pod vedením zkušených průvodců se zároveň cíleně učí a rozvíjejí.

Jsme moc rádi, že nám vyjadřujete svou důvěru tím, že nám svěřujete své děti a v hojném počtu navštěvujete naše akce. Děkujeme!

Chcete-li nás podpořit i jinak, přispějte nám finančně – ať už jednorázově, či pravidelně. 

Čemu pomohou Vaše příspěvky?

Investujeme je do vybudování a údržby zázemí lesních školek. Naše děti nejsou žádné bábovky, ale jsou to malé děti, které si potřebují po obědě odpočinout, mít určitý komfort. Zázemí našich školek slouží i všem, kteří se k nám chodí pobavit nebo dovzdělat v rámci akcí pro veřejnost.

 Umožní další vzdělávání pedagogů a celého týmu tak, abychom mohli naše služby poskytovat v co nejvyšší kvalitě a v souladu s aktuální legislativou.

Dáte život nápadům, kterých máme spoustu, ale nezbývají na ně prostředky. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu