Nadační fond Dobrá srdce


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Nadační fond Dobrá - příspěvek na činnost fondu

Nadační fond Dobrá srdce poskytuje materiální pomoc nemocným dětem, rodičům samoživitelům v tíživé životní situaci, dětem v nouzi. Organizujeme sbírkové akce na pomoc konkrétním dětem. Pořádáme kreativní dílničky pro děti a rodiče v nouzi.

Podpořím aktivity na pomoc dětem a rodinám v nouzi

Děkujeme, že nám pomáhate plnit naše poslání.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nadační fond Dobrá srdce vzniklo v roce  2015 z neformálního seskupení 6 lidí, kteří se snažili a i v rámci Nadačního fondu Dobrá srdce  nadále snažíme pomáhat nemocným dětem, rodičům samoživitelům, kteří se ocitli v tíživé životní situaci, dále i dětem v nouzi a rodinám pečující o handicapovaného člena rodiny. Nadační fond v současné době pořádá sbírky, drobný prodej, podpůrné aktivity jejichž 100% výtěžek je věnován na podporu výše uvedené cílové skupiny.
Váš příspěvek nám pomůže uhradit nájemné, energie, kancelářské potřeby, poštovné, připojení k internetu, tisk grafiky, služby .
Děkujeme, že nám pomáhate plnit naše poslání.

https://www.dobrasrdce.cz/

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Kez by ho vsechny ty penizky vylecily! Mam dcerku a nedokazu asi ani predstavit, cim si cela rodina, hlavne maminka, prochazi. Hodne stesti a sil...snad se jednou stane zazrak a Dominik bude zdravy

Veronika Svancarova

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Denisa Puczokova
200 Kč

Pro Dominicka

Jana Svobodová
300 Kč

Darček pre Anku k narodeninám

Anna Kubešová
750 Kč

To dáme 💙🌞

Iveta Lehejčková
155 Kč