Otevřeno, z. s.


Vzdělávání a výzkum Osvěta a poskytování informací

Noc vzdělávání 2018

Proměna vzdělávání musí začít u přípravy pedagogů! Jak by ale měla taková změna vypadat? 4. dubna 2018 proběhne již druhý ročník Noci vzdělávání, na které se studentům, budoucím učitelům i široké veřejnosti pokusíme nabídnout možné odpovědi. Po celé ČR otevřeme brány pedagogických fakult a nabídneme bohatý program plný workshopů, besed a diskusí.

vybíráme od 10.3.2018
31 900 Kč
vybráno 64 % z 50 000 Kč

přispělo

36 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Praha, Brno, Olomouc, Plzeň, Liberec a Ústí nad Labem – tady všude proběhne již 4. dubna 2018 Noc vzdělávání. Jak dobrá a bohatá bude, ovšem závisí vedle nadšení desítek dobrovolníků též na výši vybraných příspěvků.

Děkujeme, pokud vám vzdělávání není lhostejné a rozhodli jste se jej podpořit. Jen tím, že se vzdělávání stane velkým celospolečenským tématem, můžeme docílit změny, kterou naše školství potřebuje. A co je cennějšího, než zapojit do této diskuse právě budoucí pedagogy?

Podívejte se na video z minulého ročníku, s vaším příspěvkem to letos uděláme ještě lepší:
K čemu váš dar využijeme?
Díky Vašim darům můžeme zajistit bohatší program celého večera, budeme schopni pokrýt potřeby většího počtu hostů, lépe akci propagovat a dostat na ni víc lidí, připravit kvalitní zázemí a vytvořit tak unikátní místo plné inspirace, kde se všichni účastníci obohatí o spoustu nových myšlenek a nápadů.

Kde všude bude inovacím otevřeno? (jednotlivé události)
Kdo za tím stojí?
Jsme studenti a snažíme se měnit výuku. Před dvěma lety jsme za tím účelem založili celostátní organizaci Otevřeno, neboť věříme, že příprava pedagogů v ČR má budoucnost. Spolupracujeme s pedagogickými fakultami, pořádáme vzdělávací akce a semináře, propojujeme studenty s vyučujícími a podporujeme změny skrze vlastní projekty.
„Iniciativu Otevřeno považuji bez nadsázky za naprostý průlom v pokusech o transformaci vzdělávání v ČR.“ – Ondřej Liška, bývalý ministr školství
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se ta akce vydaří!

Zdeněk Slejška

Držím akci palce ..... a milé fakulty, platformu Otevřeno si hyckejte jen co to jde!

Petr Naske

Ještě víc než úspěch Noci vzdělávání Vám přeji úspěch při proměňování českého školství. Má to setsakramentsky zapotřebí a je nejvyšší čas!

Oldřich Botlík

Ať se vám daří, je to skvělá akce.

Tomáš Feřtek
1 000 Kč

,,Takový je příští věk, jak jsou vychováváni příští jeho občané."

Jan Amos Komenský

Jakub Škoda

Hodně zdaru a sil.

Ondřej Liška
1 000 Kč

Držím palce.

Bohuslav Hora
300 Kč