Vrátka, z.s.


Lidé s postižením

Vyšívací stroj pro chráněnou dílnu Vrátka

Šicí dílna Vrátka, je chráněná dílna, kde tvoříme rukama a srdcem! Dekorační či praktické, textilní drobnosti, které vám usnadní a zpříjemní život, ale také hračky pro děti. Naše výrobky jsou z kvalitních bavlněných látek, které si, stejně jako naši tvorbu, můžete zakoupit na provozovně Krámek pod Věží nebo si je můžete objednat přes náš eshop www.eshop.vratka.cz

vybíráme od 2.3.2018

Vyšívací stroj pro chráněnou dílnu Vrátka

Rádi bychom za vybrané peníze pořídili pro děvčata, která zde pracují průmyslový vyšívací stroj, jehož ceny se pohybují okolo 100tis Kč. Bohužel na tuto částku si není chráněná šicí dílna schopna vydělat.
4 300 Kč
vybráno 4 % z 100 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Šicí dílna avšak nenabízí šité výrobky jen konečným spotřebitelům, ale realizuje zakázky pro různé podnikatelské subjekty, kteří mohou nákupem u nás vyřešit i svoje náhradní plnění.

V loňském roce jsme realizovali několik zakázek na vyšívacím stroji, který naše dílna získala v rámci projektu. Bohužel tento vyšívací stroj, ale není schopen zvládnout větší  zakázky od firem a my ač neradi, musíme tyto zakázky odmítat.

Rádi bychom za vybrané peníze pořídili pro děvčata, která zde pracují, průmyslový vyšívací stroj, jehož ceny se pohybují okolo 100tis Kč. Bohužel na tuto částku si není chráněná šicí dílna schopna vydělat.

A jak říká jedno přísloví: Nemusí pršet, stačí když kape. A když se i jednotlivci zapojí do dárcovství stokorunou, tak pevně věříme, že se nám na vyšívací stroj podaří peníze získat.

Nebudeme pak muset odmítat zakázky a lidé s hendikepem budou mít dostatek práce. Pojďme společně chráněné dílně v Třebíči pomoc.

Děkujeme všem, kteří se zapojí!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce!

Danuše Kulhánková
100 Kč