Kola pro Afriku o.p.s.


Rozvojová spolupráce

Kola pro Afriku

Našim posláním je umožnit dětem v Africe cestu ke vzdělání. Kola pro Afriku se točí na principech dárcovství, dobrovolnictví, spolupráce a vlastní iniciativy lidí v ČR. Cestu africkým dětem ke vzdělání umožňují jízdní kola, která darují lidé v ČR. Vámi darované finanční prostředky zajistí udržitelnost projektu, podpoří činnosti vedoucí k odesílání darovaných kol z ČR a také rozvoj projektu v ČR. Váš finanční dar podpoří také aktivity přímo v Gambii, kde působíme. Mezi ně patří distribuce kol, zaučení a kontinuální podpora školních cyklo - mechaniků, činnost koordinátorů projektu - monitoring, doprava mezi partnerskými školami.

vybíráme od 27.2.2018
19 670 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Našim posláním je umožnit dětem v africké Gambii cestu ke vzdělání. Cestu dětem ke vzdělání umožňují jízdní kola, která darují lidé v ČR. 
Vámi darované finanční prostředky podpoří činnosti vedoucí k odesílání darovaných kol z ČR, podpoří dlouhodobou udržitelnost a rozvoj naší činnosti v ČR a také v Gambii (distribuci kol a náhradních dílů partnerským školám, zaučení a kontinuální podporu cyklo mechanikům, činnost koordinátorů - monitoring projektu, dopravu mezi partnerskými školami). 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, jsem ráda, že se můžu aspoň tímto způsobem zapojit k dobré věci.
Přeji Vám, abyste získali čím jak nejvíce přispěvatelů.

Anna Najmanová
300 Kč

:-)

Michal Tyleček
100 Kč

Děkujeme za Vaši podporu :-)

Kola pro Afriku o.p.s.

Richard Gazda
100 Kč

I když to problémy Afriky nevyřeší, má to smysl. Děkujeme.

Vladimír Medlík
5 000 Kč

Ahoj.
Děkuji vám za tento projekt, který mě velmi zaujal a o kterém vím něco málo přes jeden rok, i když vzniknul už před šesti lety.
Jsem ráda, že kola pomáhají dětem v Africe v cestě za lepším vzděláním.
Jen tak dál..

Gabriela Vlk Fůrová
270 Kč