Dobré víly dětem, z.s.


Děti, mládež, rodina Zvířata

Psí terapeut pro děti z dětských domovů

V nedávné době našim dětem z dětských domovů zemřela jejich milovaná canisterapeutka Beruška, která jim moc chybí. Bezpodmínečná láska je pro děti nenahraditelná a psi jsou v jejím rozdávání jedineční. Navíc psí dotyk dětem velmi pomáhá. Proto jsme se rozhodly vycvičit dětem canisterapeuta nového. Výcvik psího terapeuta je náročný časově i finančně. Náklady včetně pořízení, tréningu, veterinární péče a krmení vycházejí na 98 000 na dva roky. Rozhodli jsme se proto využít pokrytí alespoň polovičních nákladů touto cestou.

vybíráme od 13.2.2018
23 900 Kč
vybráno 48 % z 50 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Psí canisterapeut dětem moc chybí. Bezpodmínečná láska je pro děti nenahraditelná a psi jsou v jejím rozdávání jedineční. Navíc psí dotyk dětem velmi pomáhá rozvíjet hrubou a jemnou motoriku, podněcuje verbální i neverbální komunikaci, pomáhá při nácviku koncentrace a paměti, rozvíjí sociální cítění. Psi děti také podněcují ke hře a k pohybu, zároveň mají velký vliv na psychiku a přispívají k duševní rovnováze, motivaci a k odbourání stresu.

Proto jsme se rozhodly vycvičit dětem canisterapeuta nového.

Výcvik psího terapeuta je náročný časově i finančně. Náklady včetně pořízení, tréningu, veterinární péče a krmení vycházejí na 98 000 na dva roky. Rozhodli jsme se proto využít pokrytí alespoň polovičních nákladů touto cestou.

Pošlete pac a pusu dětem podpořením výcviku psa!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

To já děkuji.

Zdeněk Hurák

Ať se psí slečně i dětem daří!

Jakub Karlíček
3 500 Kč

Zdravíme Dobré víly a dětem z dětských domovů přejeme pevné zdraví a hodně šťastných chvil s novým psím kamarádem :-)

Veronika Benešová
1 000 Kč

Alespoň něco málo, dobré víly :-*

Veronika Marešová
100 Kč

Zdravím z Moravy 😊

Jarmila Pavlasová
500 Kč