Nadání a dovednosti o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte Nadání a dovednosti

Pomáháme především studentům z dětských domovů a ze sociálně znevýhodněného prostředí. Naše projekty jsou však otevřeny pro všechny. Již 10 let mladým lidem úspěšně předáváme zkušenosti a vědomosti a otevíráme pro ně dveře, které bývají zavřené. To vše s cílem usnadnit jim start do samostatného života. Co přesně děláme? Pořádáme dlouhodobé vzdělávací projekty, workshopy, poskytujeme kariérní poradenství, zprostředkováváme výjezdy do zahraničí a také například poskytujeme materiální podporu.

Podpořte mladé lidi ze znevýhodněného prostředí v jejich cestě za kariérou snů.

93 359 Kč

přispělo

24 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Již 10 let mladým lidem úspěšně předáváme zkušenosti a vědomosti a otevíráme pro ně dveře, které bývají zavřené. Podporujeme výhradně dospívající (ve věku 17-26 let) ze sociálně znevýhodněného prostředí – dětských domovů, pěstounské péče, rodiče samoživitelé, nemoc v rodině, nestabilní finanční situace, aj. 

To vše s cílem usnadnit jim start do samostatného života. Co přesně podpoříte? Pořádáme dlouhodobé vzdělávací projekty, workshopy, poskytujeme kariérní poradenství (a poradenství v personální a právní oblasti), zprostředkováváme výjezdy do zahraničí a také poskytujeme materiální podporu.

Podpořte aktivity celé organizace libovolnou částkou, každá koruna se počítá. Děkujeme. :-)  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc děkuji za příležitost a za to, co děláte :33

Marika Staňková
200 Kč

Rádi pomůžeme dětem, které to v mládí neměly jednoduché, aby byl jejich přechod z dětského domova do vlastního prvního bydlení jednodušší a bezstarostnější.

Bronislava Honyszová

díky za vše

Anezka Jizbová
500 Kč

Nadání a dovednosti je třeba rozvíjet u všech, zvlášť u těch kteří mají ztížený start. Ať malý příspěvek alespoň některým z nich pomůže.

Vlastimil Martinek
1 000 Kč