NADACE LEONTINKA


Lidé s postižením Sport a volný čas

Hodina sportu pro Ivu

Iva je obyčejná třináctiletá holka... akorát že nevidí. A moc si přeje sportovat stejně jako zdravé děti. "Ahoj, jmenuji se Iva a narodila jsem se s oční vadou, takže nic nevidím. Chodím plavat do potapěčského klubu - mám tam svoji vlastní dráhu, ve které můžu plavat. Většinou uplavu 1 km. (s ploutvemi nebo bez). Mám tam i trenérku Pavlu. Kdybych v tom mohla pokračovat, měla bych obrovskou radost... moc vám všem děkuji!"

vybíráme od 21.12.2017
20 910 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ivča chodí do třídy se zdravými dětmi a s paní asistentkou, chce totiž být samostatná. Odmalička sportuje - průvodce jí většinou dělá tatínek, ale třeba na plavání potřebuje trenéra a vlastní dráhu, protože ve vodě bez zraku lehce ztratí orientaci. Moc ji baví plavat pod vodou, jezdit na tandemovém kole, lozit na umělé horolezecké stěně, v zimě lyžovat a dokonce stát sama na snowboardu.

To všechno samozřejmě stojí peníze, které si rodiče nemohou pravidelně dovolit.

DARUJME IVĚ MOŽNOST SPORTOVAT JAKO ZDRAVÉ DĚTI
120 Kč = horolezecká stěna s průvodcem
310 Kč = plavání v bazénu ve vlastní dráze s trenérkou
500 Kč = lyžování na svahu s trasérem
750 Kč = kurz potápění

"Ahoj, jmenuji se Iva a narodila jsem se s oční vadou, takže nic nevidím. Mezi moje koníčky patří plavání. Chodím plavat do potapěčského klubu - mám tam svoji vlastní dráhu, ve které můžu plavat. Většinou uplavu 1 km. (s ploutvemi nebo bez). Mám tam i trenérku Pavlu. Minulý týden jsme se učili potápět s potapěčským přístrojem. Byla jsem s Pavlou pod vodou a dýchala jsem z potapěčské flašky.  Bylo to super. Kdybych v tom mohla pokračovat, měla bych obrovskou radost... moc vám všem děkuji!"
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

S blížícími se Vánoci bych rád podpořil dobrou věc i mimo okruh své rodiny a přátel. Mezi projekty na darujme.cz se mi zalíbil zrovna tento :) tak doufám, že udělám slečně Ivě radost :)

Jiřík
750 Kč

Uzij si to ,Ivo .Treba jednou bude s tebe zavodni plavkyne :-)

Olga Zsemberová
310 Kč

Ivi, jsi skvělá a určitě dělej dál vše, co tě baví......ráda alespoň pár korunami přispěju. Hanka

Hana Petruchová
750 Kč

Držím palce aby Iva našla hodně dárců a mohla si užít sport jak nejlépe to pujde

Alexandra Zemanova