Oblastní charita Červený Kostelec


Lidé s postižením Regionální a komunitní rozvoj

Už žádné rozbité nosy!

Cesta, po které se naši pacienti pohybují, je natolik zničená, že se často i s vozíkem převrhnou. Navíc hrozí kolize s automobilem. Už žádné rozbité nosy našich pacientů! Díky Vám postavíme BEZBARIÉROVÝ CHODNÍK, podpoříme bezpečný pohyb nemocných roztroušenou sklerózou a vytvoříme nové místo setkávání zdravých a nemocných.

vybíráme od 16.11.2017
42 700 Kč
vybráno 71 % z 60 000 Kč

přispělo

33 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
PAN PAVEL BY CHTĚL VYRAZIT DO PŘÍRODY!
Pavel M. má roztroušenou sklerózou. Před lety našel útočiště v Domově sv. Josefa a je vděčným uživatelem chráněného bydlení. Pokud zrovna netráví volný čas s přáteli či u novin v kavárně Domova, rád skládá básně. Chtěl by občas vyrazil do přírody, kde hledá pro své básně inspiraci. Vyrazili jsme jeden den ráno. Bylo po dešti. I přes společné úsilí jsme s mechanickým vozíkem neujeli více než pár metrů a museli jsme se vrátit …

BEZBARIÉROVÝM CHODNÍKEM SPLNÍME PŘÁNÍ NAŠICH PACIENTŮ!
Díky Vaší pomoci postavíme bezbariérový chodník, zajistíme bezpečný přejezd vozíčkářů mezi jednotlivými budovami Domova, zpřístupníme jedinou cestu do obce i do přírody a podpoříme setkávání zdravých i nemocných.


DOMOV SV. JOSEFA POMÁHÁ NEMOCNÝM ROZTROUŠENOU SKLERÓZOU OD R. 2001!
Jedná se o jediné lůžkové zařízení v ČR specializované na péči o takto nemocné. Provozovatelem je Oblastní charita Červený Kostelec. Naším posláním je plnohodnotný život nemocných roztroušenou sklerózou.
 
Pomáhejte s námi! ♥♥
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Velmi si vážím práce všech, kteří v Žirči pracují.

Eva Kubala Havrdová
5 000 Kč

Hodně úspěchů ve vaši práci. Krásné Vánoce a úspěšný rok 2018

Sylva Kovačovičová
300 Kč

Veselé Vánoce do milého Domova:) Ať to vyjde!!

Dárce

Držím palce, ať je chodník brzo hotový. A přeju krásné vánoční svátky všem v Domově sv. Josefa!

Eva Koloničná
1 000 Kč

Pojďme to dotáhnout do konce!!! Je to velmi užitečný projekt, který obyvatelům Domova sv. Josefa bude sloužit dlouhodobě. Krásný advent všem!

Michal Klemm

Ať chodník brzy slouží !

Lubomíra Rumlová
300 Kč

Při cestách za klienty chceme odložit holínky:-)

Libuše Lopourová
500 Kč

Při cestách za klienty chceme odložit holínky:-)

Martina Štajerová
500 Kč

Ať se chodník podaří vybudovat a chodí po něm samí dobří lidé. Domov sv. Josefa je velice krásné místo, které jsem letos navštívil poprvé a věřím, že ne naposled. Doporučuji podpořit tento projekt a současně si naplánovat cestu do tamější bylinkové zahrady nebo nově vybudovaného Muzea cyklistiky v opravené sýpce. Je parádní :)

Aleš Kozák

Díky za to, co děláte! Dar je jen malou kapkou, ale kapka ke kapce dá celé moře. Ať vám vítr vane do plachet při všech vašich aktivitách! :)

Lenka Pučalíková