Dobré víly dětem, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Opravdové Vánoce pro děti z dětských domovů

Pomozte dětem z dětských domovů zažít opravdové Vánoce. Slavit Vánoce v kruhu rodiny je pro děti vyrůstající v rodině samozřejmostí, bohužel ne pro děti z dětských domovů. Proto chtějí Dobré víly vzít na Vánoce opuštěné děti na hory a dopřát jim skutečné Vánoce v kruhu rodiny svých oblíbených dobrovolníků. Dáváme lásku dětem z dětských domovů, dávejte ji s námi.

vybíráme od 13.11.2017

Vánoce pro děti z dětských domovů

Dopřejme opuštěným dětem opravdové Vánoce
48 800 Kč
vybráno 70 % z 70 000 Kč

přispělo

46 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
       
Slavit Vánoce v kruhu rodiny je pro děti vyrůstají­cí­ v rodině samozřejmostí­, bohužel již ne pro děti z dětských domovů. Dobré víly chtějí­ opuštěným dětem tuto kouzelnou a výjimečnou atmosféru co nevíce přiblížit a vzít je přes Vánoce na hory, kde si Vánoce užijí­ v kruhu rodiny svých oblíbených dobrovolníků.

Přestože Vánoce chce každý trávit se svou rodinou a odpočí­vat, přihlásil se nám na " Vánoce pro děti" dostatečný počet dobrovolníků, abychom mohli výjezd uskutečnit, což je opravdu fantastické. Pevně věříme, že se nám podaří zí­skat i dostatek financí­ na zajištění­ ubytování, stravného, dopravy a vleků. Pro děti je to opravdu důležité.

Výjezd se uskuteční v termínu 23. - 26. prosince, v Junior hotelu Roxana v Rokytnici v Krkonoší­ch. Přes den budeme lyžovat, odpoledne po vypnutí vleků bude probíhat dětmi oblí­bená art terapie, hry a další zábava.

Dáváme lásku dětem z dětských domovů, dávejte ji s námi. Pomozte dětem z dětských domovů zažít opravdové Vánoce.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Za společnost Helveti s. r. o. přejeme hezké Vánoce.

Jiří Štencek
1 200 Kč

Krásné Vánoce všem!

Lenka Kotková
500 Kč

AŤ SI TO HEZKY UŽIJÍ A VY S NIMI :) LENKA & chlapecký SBOR

Lenka Füllsacková
500 Kč

Hezké vánoce!

Miroslav Volovec
500 Kč

Přeju krásné vánoce na horách, děcka! A dospělí :)

Barbora Mráčková
1 000 Kč

Vánoce na které hned tak nezapomenou doufám =)

Dárce

Ahoj, jste skvělé, moc dobrá práce. Hodně zdraví a sil i nadále!!!!! Ráda sdílím vaše příspěvky na FB a ráda se stávám vašim přispěvatelem a zřizuji trvalý příkaz :-) Šárka Sedláčková

Šárka Sedláčková
300 Kč