People in Need - Člověk v tísni


Humanitární pomoc

SOS Venezuela

Člověk v tísni působí ve Venezuele od roku 2014 v rámci programu podpory lidských práv a nezávislé občanské společnosti.

Darujte na SOS Venezuela

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Krize ve Venezuele se nadále prohlubuje. V dříve nejbohatší zemi Latinské Ameriky se nyní lidé potýkají s akutním nedostatkem potravin, léků, vody a masivními výpadky elektřiny. Kvůli extrémní chudobě, nefunkčnímu zdravotnictví, ale také bezpráví a brutalitě venezuelského režimu, umírá v zemi či ze země utíká nesčetně Venezuelanů. Člověk v tísni působí ve Venezuele od roku 2014 v rámci programu podpory lidských práv a nezávislé občanské společnosti.



Dnešní kritická situace si nicméně vyžaduje pomoc rozšířit. Vzniklá sbírka nám umožní reagovat na rostoucí základní potřeby - nemocných lidí, podvyživených školáků či jiných ohrožených skupin - plynoucí z neustále se zhoršující humanitární krize. V současnosti je možné těm nejpotřebnějším pomáhat prostřednictvím místních nevládních organizací, s kterými od začátku svého působení Člověk v tísni v zemi spolupracuje. V případě dramatického zhoršení situace jsme připraveni pomoc přizpůsobit aktuálním potřebám i bezpečnostní situaci.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu