APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.


Osvěta a poskytování informací Děti, mládež, rodina

PRŮVODCE PORODNICEMI

Narození dítěte je nejvzácnější událostí v našem životě. PRŮVODCE PORODNICEMI pomáhá rodičům vybrat si pro tento okamžik to správné místo. Již 20 let. Ročně ho využije více než 15 000 rodičů. Je bezplatný, nezávislý a transparentní. POMOZTE ho udržovat aktuálním a zapojte se společně s námi do pozitivní změny českého porodnictví.

Na tom, jak přicházíme na svět a rodíme děti, záleží.

Prosíme, podporujte pravidelně Průvodce porodnicemi. Jen tak ho můžeme udržet stále aktuálním. Děkujeme!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na tom, jak rodíme a přicházíme na svět, záleží.

Přispívejte pravidelně na Průvodce porodnicemi, podpoříte nejen budoucí rodiče a jejich děti v nejcitlivějším a velmi důležitém období, ale i české porodnice, kterým jde o kvalitní zdravotní péči. Práce na aktualizaci ročně stojí 200 000 Kč.

On-line Průvodce porodnicemi umožňuje porovnání informací, které o sobě poskytují porodnice a zkušeností, které si z porodnic rodiče skutečně odnesli. Naším cílem je usnadnit rodičům rozhodnutí, která porodnice vyhovuje jejich potřebám a přáním a bude pro narození jejich dítěte tou nejlepší možnou volbou.

Průvodce porodnicemi je nezávislý, odborný, stále aktuální a transparentní. Existuje již 20 let a za tu dobu ho využilo více než 150 000 rodičů. Kromě srovnání porodnic nabízí i odborné informace k různým aspektům těhotenství, porodu a šestinedělí.

Podporou PRŮVODCE pomůžete prosazovat:

  •  aby děti přicházely na svět v prostředí, které je bezpečné a přívětivé
  •  aby v porodnicích vládla oboustranně vstřícná komunikace, otevřenost a důvěra 
  •  aby péče a přístup porodníků vycházely z nejnovějších poznatků


Děkujeme za spolupráci na videu:
Hudba:  Kristýna Soukupová a rodina, Music: Cute - Besounds.com
Animace: Anideti.cz, Katka Knappová a naše milé děti

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Posílám příspěvek na Aperio vybraný od hostů KRIZDEN BARU v Lounech při Silvestrovské tombole. Fandíme Aperiu a tomu, že pomáhá maminkám.
Zdravím Mílu Kramnou :-) Zdeněk.

Zdeněk Salač
3 914 Kč

Váš průvodce mi hodně pomohl ohledně zjištění o porodnici, milníků v těhotenství, takže děkuji. Kdybych o něm věděla dříve, ušetřilo by mi to spoustu stresu a nervů. Ale lepší pozdě než nikdy :)

Tu Anh Dao
1 000 Kč

Když můžu, ráda podpořím vaši činnost, protože z vlastní zkušenosti vím, jaké to je být samoživitelka. Hodně zdaru.

Lada Ve
500 Kč

Bohužel na všechny dobré a prospěšné věci není dost peněz, příspěvky od dárců budou muset existovat. Jsem rád, že jsem mohl přispět na dobrou věc.

Jiří Ošlejšek
300 Kč

Děkuji všem v Aperiu 😊 že nám, rodičům a klientům českého zdravotnictví pomáhají a držím palce nám všem, abychom měli dostatek pravdivých informací a uměli se, na jejich základě, správně rozhodnout.

Michaela Kafková

Od doby před pěti lety přemýšlím o tom, že bych přála ostatním maminkám, aby si mohly svůj porod prožít ...ne ho jen přežít . Ta bezmoc, kterou jsem v porodnici chvílemi pociťovala , to vydání systému napospas, to mě opravdu štvalo. Doufám, že touto cestou alespoň malinko přispěji ke změně v našem českém porodnictví.

Jana
300 Kč

Narození se týká všech. Čím pokojněji se budou děti rodit a maminky u toho cítit, tím lépe pro celou společnost. Hodně zdaru při vytváření průvodce! Třeba jej i já jednou budu potřebovat... :-)

Zuzana Bzonková
300 Kč

Držím palce a děkuju za Vaši iniciativu. Naše porodnictví potřebuje transparentnost a změnu jako sůl.

ivona butcher

Držím palce, aby byly k dispozici všem aktuální a objektivní informace a hlavně aby se konečně něco změnilo.

Dárce

Před svým porodem jsem sháněla informace o porodnicích a podmínkách porodu. Díky internetu, pomoci známých a vlastní zarputilosti, jsem nakonec prožila náročný, ale přesto krásný porod a mám na něj i na péči po porodu jen krásné vzpomínky. Přála bych si ale, aby informace potřebné ke krásnému zážitku byly dostupné na jednom místě a v takovém rozsahu jako plánují autoři tohoto projektu. Držím vám i nám palce :)

Markéta Podpěrová
500 Kč