Domácí hospic Nablízku, z.ú.


Hospicová a paliativní péče

Podpora služeb domácího hospice

Většina lidí si přeje zemřít doma obklopena svými blízkými, ale jen málokomu se toto přání splní. Pomozte nám to prosím měnit a přispějte finančním darem na činnost našeho hospice. Za všechny klienty, kterým díky Vám můžeme být nablízku, děkujeme.

Chci podpořit hospic Nablízku

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

V Domácím hospici Nablízku, z.ú. pomáháme lidem v závěrečné fázi nevyléčitelného onemocnění zůstat doma a prožít dobrý a důstojný konec života. Působíme v Lysé nad Labem a okolí do 30 km. Klientům jsme k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Za devět let od našeho vzniku jsme doprovodili 600 umírajících a jejich pečujících rodin.    
 
Více o našich službách najdete na  www.hospic-lysa.cz.
Hospicový tým zajišťuje paliativní péči, praktickou pomoc a psychickou podporu nemocnému i pečující rodině a jeho blízkým.

Jeden den domácí hospicové péče stojí v průměru 3000 Kč. 
Finanční prostředky zajišťujeme z mnoha různých zdrojů tak, aby se naši klienti na úhradě nákladů podíleli jen docela malým zlomkem.

Děkujeme za Vaši podporu!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkuji za Vaši službu a přeji vám ať vám Bůh žehná ve vaší službě a otevírá srdce. Ať i nadále vidíte v každém klientovi Krista. Ať se za vás přimlouvá sv. Filomenka a sv. Matka Tereza... ❤️

Marie Kateřina Műllerová
300 Kč

Jste lidé na správných místech. Děkuji za Vaši podporu v těžkých chvílích a přeji celému týmu jen to nejlepší.

Zdeněk
2 000 Kč

Dar zaslán na přáni MIchala Mislera coby dar k padesátinám. Děkuji za to, co děláte, je to důležité.

Helena Hardikerova
500 Kč

Velmi si vážíme Vaší práce a přejeme Vám mnoho sil. Posíláme Vám korunky, které jsme vyzpívali na jednom z našich podzimních koncertů. Komorní sbor Vocalica

Komorní Sbor Vocalica
781 Kč

Moc děkuji za pomoc. Je to pro nás všechny moc těžká chvíle ale díky Vám jsem si jistá, že manžel může odejít důstojně.

Jana Sůrová

Moc děkuji všem zaměstnancům hospice za neskutečnou péči a trpělivost a za to, že pomáhají důstojně odejít smrtelně nemocným v domácím prostředí.
Bez jejich práce by to nebylo možné.
Jsem velmi vděčná za to, že jsem je poznala a že mi pomohli v tom, aby můj manžel mohl být do poslední chvíle doma.
Bez nich bych to nikdy nezvládla.

Jana Kosová
3 000 Kč

Vážená paní Vaněčková, srdečně děkujeme za Vaše přání k vánočním svátkům, letos je strávíme bohužel poprvé bez našeho dědečka. Moc Vám i celému kolektivu děkujeme za neobyčejně vřelý a lidský přístup při jeho odchodu. Nedá se slovy vyjádřit, co Vaše podpora pro nás, kteří jsme s ním byli v posledních chvílích znamenala. S odstupem času cítíme sice stále smutek, ale zároveň máme i dobrý pocit, že jsme mu umožnili to, co si vždy přál - odejít z tohoto světa doma, v přítomnosti své rodiny. Bylo pro nás velkou ctí Vás poznat, obdivujeme Vás za zvládání pracovního vytížení, zvláště v dnešní složité "covidové" době a při Vaší početné rodině :-) Přejeme Vám i všem kolegům krásné vánoční svátky a do nového roku hodně zdraví, pohody a pracovního elánu. S úctou, rodina Roudnických, Chrást

Dárce

Člověk může žít dle svých schopností, když je "relativně" zdráv a soběstačný. Je velkým štěstím, když může zemřít smířený a v klidu. Velký obdiv k vaší práci:)

Mariana Tóthová

Obdivuji práci, kterou děláte.

Dárce
500 Kč

Přeji celému týmu a všem jeho klientům, požehnané Vánoce a šťastný nový rok 2022.

Václav Koranda
500 Kč