Mirek Šiler: Dárcovská výzva pro projekt Chráněné bydlení JOHANNESS

Z klienta ambasadorem naděje!

vybíráme od 10.5.2024
2 600 Kč
vybráno 9 % z 30 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jmenuji se Mirek. Jsem muž, který s houževnatostí, optimismem, ale i s hendikepem žije plnohodnotný život. S nadšením se věnuji i svému koníčku - Nordic walkingu. Již 11. května 2024 se zúčastním svých prvních závodů. Svým sportovním výkonem chci získat podporu pro Chráněné bydlení Diakonie Valašské Meziříčí. Podpoříte mě v tom? 
Jmenuji se Mirek. Jsem muž, který s houževnatostí, optimismem, ale i s hendikepem žije plnohodnotný život. Do svých padesáti let jsem žil v ústavních zařízeních, ale vždycky jsem snil o "obyčejném" životě. Svou cestu k samostatnosti jsem zvládl i díky podpoře pracovníků Diakonie Valašské Meziříčí, kteří mi pomohli překonat překážky, začlenit se do společnosti a proměnit můj sen ve skutečnost. Nyní žiju samostatně, mám stálé zaměstnání v sociálním podniku 1. Valašská dílna, kde vyrábím lahodné čokoládové pralinky. A to není všechno! S nadšením se věnuji i svému koníčku - Nordic walkingu. Mou trenérkou je Jana Cíchová, dobrovolnice s velkým srdcem a nadšením, která se tomuto sportu věnuje i závodně a je členkou Českomoravské federace Nordic walkingu, konkrétně týmu Nyordica Zlín. Společně ( i s dalšími parťáky) trénujeme pravidelně na březích řeky Bečvy. 

Již 11. května 2024 se zúčastním svých prvních závodů - Otevřeného mistrovství ČR, závodu Českomoravského poháru Nordic Walkingu a Světové ligy. Absolvuji trať na 5 km a svým sportovním výkonem chci získat podporu pro Chráněné bydlení Diakonie Valašské Meziříčí.

Pojďte pomáhat spolu se mnou:
·         Sledujte mou cestu.
·         Přispějte na činnost Diakonie Valašské Meziříčí a podpořte tak služby, které pomáhají lidem s handicapem k co největší samostatnosti.
·         Staňte se dobrovolníkem a pomozte i vy někomu dalšímu na jeho cestě k nezávislosti.

Děkuji za Vaši podporu.

Mirek
Diakonie Valašské Meziříčí
Chráněné bydlení Johannes je místem, kde lidé s mentálním případně kombinovaným postižením naleznou domov - bezpečné, vstřícné a zodpovědné prostředí. Nabízí možnost žít běžným způsobem života i příležitost rozvíjet svou soběstačnost a nezávislost. Klienty provází jejich životem a podporuje je v přijímání zodpovědnosti za chod domácnosti a vlastní život. Pomozte nám pro ně zajistit nové lepší prostředí, podpořte rozvoj této služby.
Chráněné bydlení Johannes je místem, kde lidé s mentálním případně kombinovaným postižením naleznou domov - bezpečné, vstřícné a zodpovědné prostředí. Nabízí možnost žít běžným způsobem života i příležitost rozvíjet svou soběstačnost a nezávislost. Klienty provází jejich životem a podporuje je v přijímání zodpovědnosti za chod domácnosti a vlastní život. Pomozte nám pro ně zajistit nové lepší prostředí, podpořte rozvoj této služby.

Ať se vše daří

Hana Helešicová
300 Kč

Mirku, obdivuji to zapálení, se kterým do toho jdeš! Věřím, že na závodech uspěješ a užiješ si to.

Jan Tobolík
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Diakonie Valašské Meziříčí, projekt: Chráněné bydlení JOHANNESS