Debora Šepetková: Dárcovská výzva pro projekt Nikdo by neměl být sám

White Collar Fight Club: Zápas proti osamělosti

vybíráme od 28.4.2024
16 225 Kč
vybráno 108 % z 15 000 Kč

zbývá

21 dní

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte můj první charitativní zápas v thajském boxu, který se bude konat dne 8. června 2024 v Londýně!

Ahoj, jsem Debie, a připravuji se na svůj první zápas Muay Thai. Je to pro mě velký krok, ale co je ještě důležitější, je důvod, pro který bojuji. Inspirována svými prarodiči jsem se rozhodla podpořit nadaci Krása Pomoci, charitativní organizaci, která pomáhá seniorům, žijícím osaměle, poskytováním pomoci, péče a společnosti.
Více než 500 000 seniorů v ČR žije osaměle. 90% z nich si přeje žít doma.
 
Nadace Krása Pomoci jim pomáhá žít důstojný život v domácím prostředí poskytováním služeb od osobní péče, přes administrativní pomoc až po přípravu jídla. Nadace podporuje ty, kteří se nemají na koho obrátit, a propojuje je s pečovateli a dobrovolníky dle individuálních potřeb - i když jde třeba jen o procházku nebo chvilku společnosti. Nadace také podporuje osoby které pečují o seniory doma, pomáhá lidem 50+ s hledáním zaměstnání a poskytuje finanční pomoc dalším neziskovým organizacím, které se zabývají péčí o starší lidi.
 
Já budu mít tu čest zápasit pro Krásu Pomoci ve White Collar Fight Clubu. Můj zápas se uskuteční 8. června v Národním sportovním centru Crystal Palace v Londýně. Pro přípravu budu příštích 8 týdnů muset intenzivně trénovat, překonávat své fyzické i psychické hranice a dělat až příliš mnoho angličáků.
 
Pokud tuto výzvu finančně podpoříte, pomůžete mi ukázat seniorům, že nejsou sami a že jsme tu, abychom za ně bojovali.
 
Předem děkuji za Vaši podporu a nezapomeňte říct svým prarodičům/rodičům, že je máte rádi!
 
S pozdravem,
Debie
Nadace Krása pomoci
Také si myslíte, že by nikdo neměl být sám? Tak podpořte a sdílejte naši vizi. Naší vizí jsou spokojení senioři, kteří žijí důstojný život doma. Nabízíme proto individuální péči, oporu a pomoc všem, kteří to potřebují. Vysvětlíme možnosti, obstaráme pomůcky, zařídíme asistenci, představíme služby, které seniorům umožní důstojný život doma. Prolomíme tak začarovaný kruh, ve kterém služby sice existují, ale senioři o nich nevědí nebo o ně neumějí požádat. Seniory, kteří trpí samotou, také propojíme s našimi dobrovolníky, kteří s nimi tráví čas. Pokud 5 lidí zadá trvalý příkaz na 500 Kč měsíčně, znamená to celý den péče, společnosti a opory, což často stačí k tomu, aby člověk mohl žít doma a důstojně a nemusel předčasně do ústavní péče.
Jeden den koordinátorky péče stojí přibližně 2500 Kč. Za tu dobu může pomoct jednomu seniorovi se vším, co za celý měsíc potřebuje, nebo navštívit a pomoct více lidem.

Pokud si nastavíte pravidelný příkaz a budete posílat 500 Kč pravidelně každý měsíc, je to pro nás vlastně dvojitá pomoc. Díky pravidelným dárcům totiž dokážeme snáze plánovat naše aktivity dopředu a máme jistotu, že můžeme o daného seniory pečovat celý rok a být mu k ruce, když bude potřebovat.

Such a wonderful cause! Best of luck Debie <3

Virginia Ballesteros
10 €

I'm sure you will be amazing!

Laura Jacobs
50 €

Lets go Debie!!! So proud of you!! You are a superstar!!

Veronika Cerar
5 €

Bruntál fandí

Zdenek Pecháček

Box klub Dečín zdraví a držíme palce.

Jakub Šepetka

Fight on !!!! <3

Anne Benitez Canelles
40 €
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Krása pomoci, projekt: Nikdo by neměl být sám