Ing. Pavel Novotný: Dárcovská výzva pro projekt VĚŘIM V ŽIVOT

Káva života chce za vámi!

vybíráme od 19.4.2024
2 300 Kč
vybráno 2 % z 130 000 Kč

zbývá

47 dní

přispěli

4 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Labužníci vědí, že Káva života chutná nejlépe z profesionálního pákového kávovaru. 
Pomůžete nám pořídit mobilní kávovar s příslušenstvím, abychom se mohli s Kávou života vydat za vámi?
Naši dobrovolníci z Nadačního fondu Pavla Novotného zpříjemňují pacientům den Kávou života už ve čtyřech nemocnicích. Nově chceme tento lahodný nápoj nabídnout také vám na veřejných akcích ve městech, nebo na festivalech. Zakoupením šálku Kávy života si užijete nejen chuť výběrové kávy, ale zároveň vás zahřeje dobrý pocit, že jste podpořili správnou věc. Díky vám budeme moci lépe pomáhat potřebným. 
 
Nadační fond Pavla Novotného pomáhá onkologickým pacientům a jejich blízkým od roku 2016. Kromě bezplatných Kaváren života v nemocnicích provozujeme také unikátní kavárnu Centrum života v Ostravě-Vítkovicích, která je zároveň poradenským místem. Onkologickým pacientům a jejich rodinám zde pomáháme zvládat jejich složité situace. 
Nadační fond Pavla Novotného
Přispějte prosím na veřejnou sbírku Nadačního fondu Pavla Novotného. Výtěžek z veřejné sbírce je určen na pořádání preventivních akci se zaměřením na uroonkologické onemocnění, na pomoc vyléčeným onkologickým pacientům s návratem do běžného života, na lepší vybavení zdravotnických zařízení novými přístroji a pomůckami a na pravidelná setkání členu klubu přátel NF.
Přispějte prosím na veřejnou sbírku Nadačního fondu Pavla Novotného. 
Nadační fond Pavla Novotného pořádá pravidelné preventivních akci se zaměřením na vyšetření uroonkologických onemocnění, pomáhá vyléčeným onkologickým pacientům s návratem do jejich běžného a pracovního života, vybavuje speciální zdravotnické zařízení, které se zabývají léčbou onkologických pacientů (nemocnice, rehabilitační ústavy, hospice, terapeutické dílny, stacionáře) novými přístroji a pomůckami, pořádáme pravidelná setkání členu klubu přátel NF a v neposlední řadě zajišťujeme ve spolupráci s Charitou Ostrava "DOBROVOLNICTVÍ" ve vybraných lůžkových oddělení Fakultní nemocnice Ostrava. DĚKUJEME ZA VÁŠ DAR...

Moc rádi Vám pomůžeme splnit Váš sen.

Markéta Nováková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Pavla Novotného, projekt: VĚŘIM V ŽIVOT