Věra Frühaufová: Dárcovská výzva pro projekt Podporuji aktivity Skautské nadace

59 aneb lepší už to nebude...

vybíráme od 17.4.2024
10 580 Kč
vybráno 178 % z 5 959 Kč

zbývá

248 dní

přispělo

19 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Mám narozeniny. Nejsou kulaté ani ničím významné, ale co už... Ráda bych podpořila projekt Skautské nadace Jaroslava Foglara zaměřený na pomoc oddílům a střediskům opravovat, rekonstruovat i stavět klubovny a získávat tábořiště.

Proč? Dává mi smysl, věřím, že i vám.

Děkuji za jakoukoli podporu, ale třeba i za nákup v Jestřábově dobročinném obchodě. Zažít můžete dobrodružství během Rychlošípácké pátrací hry.

PS: Pokud netušíte, jak jsem přišla k tomu šátku, to ví nejlépe Šípek, ředitel Skautského institutu. S tím mě před dvěma lety svedl jiný velký projekt a já jsem od té doby na šátek pyšná, i když uvázat ho neumím. Děkuji všem skautům za projevenou důvěru!

Mám ale ještě jeden nápad! Čtěte prosím dál!

Pojďme se sejít v neděli 28. dubna ve 14 hodin v Rybárně Skautského institutu na Kampě a odtud vyrazit na ještě "dobíhající" rodinnou hru Stínadelská tajemství!


Časové omezení v odkazu neplatí :) Věřím, že si odpoledne řádně užijeme. V Rybárně se tedy nejen občerstvíme, ale můžeme se vybavit i mapou ke hře, pokud dáme přednost "klasické" mapě před tou elektronickou. Ale to každý podle svého gusta.

DEJTE MI PROSÍM VĚDĚT DO 27. DUBNA, KDO SE CHYSTÁ DORAZIT A V JAKÉM SLOŽENÍ. PIŠTE PROSÍM NA VERA.FRUHAUFOVA@GMAIL.COM NEBO VOLEJTE NA 606 226 127. SMS NEBO WHATSAPP TAKÉ MOŽNÉ. TĚŠÍM SE NA NAŠE SPOLEČNÉ DOBRODRUŽSTVÍ! 
Skautská nadace Jaroslava Foglara
Pečujeme o odkaz Jaroslava Foglara, vaše dary pomohou i dnešním holkám a klukům prožívat dobrodružství v duchu jeho kouzelných příběhů.
Skautská nadace pečuje o dílo a odkaz autora, který přivedl k dobrodružství a přátelství celé generace dětí. Snažíme se jít v jeho stopách a jeho dílo oživovat a přivádět znovu do veřejného prostoru.

Ve spolupráci s velkými nakladateli vydáváme znovu foglarovky, představujeme však i nová autorská díla inspirovaná legendárními příběhy. Snažíme se aktivovat děti i dospělé a připravujeme venkovní hry. Podílíme se na pořádání foglarovských výstav a kulturních akcí.

Prostřednictvím Fondu Foglar nabízíme finanční podporu organizátorům, kteří přichází s novými a inovativními aktivitami.

Náš Fond Dobrý skutek pak podporuje aktivity týmů mladých lidí v nezištné pomoci a konání dobra pro druhé.

Skautská nadace Jaroslava Foglara také podporuje výstavbu a rekonstrukce kluboven a pořízení tábořišť pro zázemí skautských oddílů. Není to však jediný úkol!

Ukažme spolu dětem svět pravého přátelství a nefalšovaného dobrodružství! Otevřme jim dveře do úžasných příběhů, kde mohou hrát hlavní roli. Podporou Skautské nadaci pomáháte realizovat velké plány a zapojit víc a víc dětí... i dospělých!

Pomáhejte s námi!


Všechny běžící projekty najdeš ZDE.

Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

🥳

Dárce
500 Kč

Moc děkuji a těším se na hru :)

Věra Frühaufová

Na dobrou věc

Radka Blümelová
500 Kč

Radko, moc děkuji!

Věra Frühaufová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Skautská nadace Jaroslava Foglara, projekt: Podporuji aktivity Skautské nadace