Helena Kotová: Dárcovská výzva pro projekt 10. Běh pro hospic/ 1. - 18. 5. 2024

Helena Kotová a Rozběháme Litoměřicko běží pro Hospic

vybíráme od 18.4.2024
16 100 Kč
vybráno 32 % z 50 000 Kč

zbývá

8 dní

přispělo

27 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jako ambasadorka běžecké skupiny Rozběháme Litoměřicko jsem si dala v rámci dárcovské výzvy za cíl naběhat 300km a vybrat 50 000 Kč. 
Vyběhnete se mnou nebo výzvu podpoříte finančně? 
Výtěžek 10. ročníku Běhu pro Hospic bude použit na nový zdravotnický informační systém. K tomu se váže obnova sítě, serverů, úložišť, PC, notebooků, tiskáren apod.

Rozběháme Litoměřicko je běžecká skupina, jejíž členové se každoročně různými formami zapojují do Běhu pro Hospic. V letošním roce chceme podporu ještě více zesílit, proto jsem se rozhodla vytvořit dárcovskou výzvu a zároveň vytvořit událost na Facebooku skupiny a tak lidi více motivovat. Je jedno jestli se připojí v rámci mých výběhů nebo na závodě, nebo vyběhnou virtuálně a pomohou v tichosti, počítá se každá podpora. A i ti co neběhají, nás mohou podpořit slovem či korunou.

Odkaz na FB skupiny: https://www.facebook.com/groups/behanivlitomerici/





Rozběháme Česko (lokální skupina Litoměřicko) je celorepublikový projekt, v jehož rámci organizujeme s ambasadory po celé republice běžecké výběhy i výběhy se psy (canicross) pro veřejnost zdarma. Učíme lidi zdravému běhání, pořádáme vzdělávací kurzy. Pomáháme lidem začlenit se do komunity sportovců a tvořit nové sociální vazby. Pořádáme a účastníme se běhů pro vybraný charitativní účel. Staráme se o bohatou a hlavně smysluplnou sportovní náplň volného času. Naší každodenní činností je pomoci lidem najít cestu ke zdravému životnímu stylu, motivovat je k pravidelnému sportování a dávat pohybu smysl.

Aktuálně naběhání 124 km, a zítra naběhnu dalších 53 km přes České Středohoří. Moc díky za vaše dary a podporu. H

Založení výzvy

Hospic sv. Štěpána
Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří svůj životní běh už končí. Běhat můžete kdekoliv od 1. do 17. 5. 2024 běh, chůze, koloběžky, kolo. Naživo 18. 5. 2023 v 10 h u hospice, JEN BĚH 1, 3, 6, 10 km

Náš letošní cíl:
  • NUTNÁ OBNOVA ZASTARALÉHO IT VYBAVENÍ I SOFTWARŮ
  • RYCHLÁ A BEZPEČNÁ KOMUNIKACE A PŘENOS DAT
  • PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ IT

A kolik nás to bude stát?
Bude to ranec!
1 300 000 Kč!
POJĎTE BĚHAT S NÁMI, AŤ NÁM TO TU RYCHLEJI BĚHÁ!

www.beh.prohospic.cz
www.behyprohospice.cz

Helo, ať ti to běhá 🏃‍♀️

Jakub Vopelák
200 Kč

Diky moc !!! Beha to

Helena Kotová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic sv. Štěpána, projekt: 10. Běh pro hospic/ 1. - 18. 5. 2024