Erasmus Student Network Česká republika z. s.: Dárcovská výzva pro projekt Fandi mámám!

Charitativní běh ESN

vybíráme od 14.4.2024
2 595 Kč
vybráno 5 % z 50 000 Kč

zbývá

11 dní

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
ESN Charity Run je charitativní běh, který se koná 7. května 2024 na kampusu České zemědělské univerzity v Praze-Suchdole. Akci organizuje Erasmus Student Network (ESN) s cílem podpořit matky samoživitelky. Účastníci mohou běžet nebo se projít trasou dlouhou maximálně 5 km a na cíli je čeká předání pamětní placky a doprovodné aktivity. Výtěžek akce půjde na podporu dobročinného projektu Fandi mámám z.s.
Dne 7. května 2024 se na kampusu České zemědělské univerzity v Praze-Suchdole koná charitativní běh, který má za cíl podpořit matky samoživitelky. Tato akce je pořádána Erasmus Student Network (ESN) a zaměřuje se na poskytnutí pomoci a povzbuzení těmto odvážným matkám. Běh se bude konat na trati koncentrované kolem samotného kampusu univerzity. Účastníci budou mít možnost vybrat si mezi během a chůzí, s maximální délkou trati 5 kilometrů.
Na cíli trasy se účastníci mohou těšit na předání pamětních plaket a účastnit se doprovodných aktivit, které budou k dispozici. Tyto aktivity zahrnují různé formy zábavy a relaxace, aby si každý našel to své. Od sportovních soutěží pro malé i velké po občerstvení v podobě stánků s jídlem, kávou či pivem z rodinného pivovaru.
Veškerý výtěžek z této akce bude věnován na podporu dobročinného projektu s názvem Fandi mámám z.s. Tento projekt, který si klade za cíl poskytovat materiální pomoc maminkám samoživitelkám čelícím náročným životním podmínkám, je zvláště důležitý. Akce také připadá na datum 14. května, který je Dnem matek, což poskytuje další důvod k tomu, abychom všichni prokázali vděk a podporu těmto matkám.










Fandi mámám z. s.
Fandíme maminkám samoživitelkám a jejich dětem a pomáháme jim překlenout těžké životní období. Díky vašemu finančnímu daru na podporu našeho projektu budeme moci v naší aktivitě pokračovat a pomáhat tak dalším maminkám samoživitelkám a jejich dětem. Zároveň tím podpoříte i naši snahu změnit pohled společnosti na samoživitelky. Děkujeme, že fandíte s námi!
Naším cílem je zlepšit tíživou životní situaci maminek samoživitelek a jejich dětí, a to nabídkou materiální pomoci. Zároveň samoživitelky podporujeme na cestě za zlepšením jejich situace. Vybraným samoživitelkám nabízíme přivýdělek v rámci práce pro organizaci Fandi mámám. 

Chris LeBrun

Christopher Lebrun
200 Kč

💚

Benjamín Petržela
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Fandi mámám z. s., projekt: Fandi mámám!