Nomia z.ú.: Dárcovská výzva pro projekt TERAPEUTICKÉ CENTRUM PRO DĚTI A DOSPĚLÉ

Výzva pro srdcaře, kterým na dětech záleží - Vyběhněme proti násilí! Pro děti – na podporu Terapeutického centra Nomia, z.ú.

vybíráme od 6.3.2024
300 Kč
vybráno 1 % z 50 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Výzva pro srdcaře, kterým na dětech záleží - Vyběhněme proti násilí! 
Pro děti – na podporu Terapeutického centra Nomia, z.ú. 

Nejen sporťáci drží spolu. 1. 5.  2024 běžíme pro všechny děti, které potřebují duševní péči. Pro všechny, kdo nesou pro nás nepředstavitelné těžkosti a my jim díky Terapeutickému centru každý den pomáháme vzít jejich pomyslný batůžek plný starostí. 

DEN LÁSKY a LASKAVOSTI volá všechny „májové běžce“, kteří s námi v Hradci Králové vyběhnou proti násilí a nejen ty!
Trasy jsou běžecké i procházkové, hlavní je, že vyrazíme spolu. Připojte se online a pošlete dětem šanci, zlepšit své duševní zdraví. Věřte, že i minimální částka má pro nás zásadní význam.
Víme, že ne každý za námi může přijet do Hradce, takže tohle je šance pro vás.

Pomáhejte s námi! 100% výtěžku poputuje na přímou terapeutickou práci a činnost Terapeutického centra a Psychologické poradny pro oběti násilí a násilné trestné činnosti. 

Prevence a následná psychologická práce pro děti a mladistvé je stále více žádána a vyhledávána. V současné době je ve všech regionech ČR nedostatek odborných pracovišť se zaměřením na pedopsychologickou péči se specializací na traumatogenní případy. 

Terapeutické centrum Nomia, z.ú. poskytuje bezplatnou terapeutickou pomoc pro děti a mladistvé, kteří potřebují akutní pomoc již 20 LET! 

Pomáhejte s námi! 100% výtěžku poputuje na přímou terapeutickou práci a činnost Terapeutického centra a Psychologické poradny pro oběti násilí a násilné trestné činnosti.
Kontakt na organizátora výzvy i běhu: Mgr. Iveta Tomšová, 734 592 747
Odkaz na událost: Vyběhněme proti násilí - IX. ročník - běh na podporu Terapeutického centra pro děti a dospělé Nomia | Facebook



NOMIA, z.ú.
JSME TERAPEUTICKÉ CENTRUM PRO DĚTI A DOSPĚLÉ. Terapie poskytujeme klientům zdarma. Zaměřujeme se na děti v krizi. Děti, kterým do života zasáhla bolestná tragická událost, nebo traumatizující situace. Pracujeme s násilím ve vztazích, obětmi domácího násilí a trestné činnosti. Práce s traumatem je nadějí nejen pro tyto děti, ale i celé rodiny, žít následně plnohodnotný život. Je to investice do naší společné budoucnosti. Poskytujeme krátkodobé intervence, poradenství i dlouhodobou psychologickou a terapeutickou péči, vždy dle závažnosti a akutnosti případu. Nezůstávejte na své starosti sami! Pokud chcete přispět na činnost naší organizace, budeme moc rádi. Za veškerou podporu děkujeme.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
NOMIA, z.ú., projekt: TERAPEUTICKÉ CENTRUM PRO DĚTI A DOSPĚLÉ