Nolwenn Treguer: Dárcovská výzva pro projekt Každý má přání

Narozeninové přání Nolwenn ✨🐠

vybíráme od 28.2.2024
16 800 Kč
vybráno 333 % z 5 050 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
K narozeninám by mě nejvíce potěšilo, kdybychom udělali radost nemocnému dítěti tím, že mu splníme jeho sen ✨
Budu vám vděčná, pokud se rozhodnete na tuto věc přispět.
Děkuji 🙏🐠 💛
To, co dělá Zlata Rybka pro nevyléčitelně nemocné děti, se mě velmi dotýká.

Tuto organizaci znám díky škole své dcery, která na podporu Zlaty Rybky vybrala peníze od rodičů.

Jindy jsem pomohla sama sobě, když jsem hledala nějaké Čechy v Paříži, kteří by mohli doprovodit handicapovaného teenagera při realizaci jeho snu: návštěvě Eiffelovy věže🗼.
Zlatá rybka, z.ú.
Zlatá rybka plní sny dětem, jejichž život ohrožuje nebo limituje vážná nemoc. Jejím cílem je splnit přání každému takovému dítěti od 5 do 18 let. K tomu potřebuje podporu těch, kteří společně s ní věří na zázraky a chtějí se stát součástí velkých příběhů o darování. Protože každý má přání.
Splnit jedno, deset nebo sto přání znamená vstoupit na chvíli do příběhu snílků a jejich rodin. Dát jim možnost vydechnout po náročné léčbě, zapomenout na stres spojený z dlouhými pobyty v nemocnici a těšit se na společnou radost, zažít ji a nakonec si ji uchovat jako hřejivou vzpomínku.
 Zlatá rybka provází snílky splněním jejich přání po celé České republice. Spolupracuje s lékaři, odborníky a své zkušenosti si vyměňuje se spřátelenými organizacemi v zahraničí.

 
Jste zvědaví, co si děti přejí? Dětská fantazie nezná mezí…
…stát se na den princeznou, vyjet pozorovat polární záři, potkat se se svým sportovním idolem nebo mít elektronickou vychytávku na školu a komunikaci se vzdálenými kamarády. Zlatá rybka svým klientům říká snílci a pomáhá jim, aby mohli v klidu přijít na to, co je skutečně jejich nejhlubším přáním. Jeho splnění totiž přináší obrovskou radost, ale především je důležitou psychickou podporou v procesu léčby. 
 
Součástí naší práce je pečlivě chránit soukromí snílků. Nepodmiňujeme plnění přání tím, že budeme sdílet jejich příběhy. Sdílíme jen, pokud si to výslovně přejí. Pomáháme tak vytvořit bezpečné prostředí pro léčbu i pro to, aby vše, co při plnění svého snu zažívají, zůstalo důvěrné. 

Podporou Zlaté rybky se podílíte na jedinečném projektu, ve kterém vzniká prostor pro pocit naplnění, radost na obou stranách a vděčnost za splněný sen.

😘🤞🍀


Katerina Kadlcikova
150 Kč

Happy Birthday Nolwenn,
All your wishes come true ♥️

Pavel & Zoe Broum
800 Kč

Vše nejlepší a hodně zdraví!!
S láskou,
Míša

Michaela Štádlerová
500 Kč

Happy birthday 🎂 for Nolwen

Jitka Řičařova Chaloupková
500 Kč

Nechť se vyplní všechna přání!

Gabriela Vránová
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Zlatá rybka, z.ú., projekt: Každý má přání