PrimeVigilance s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc dětem v náročné životní situaci - Dům tří přání

Christmas Charity at Primevigilance 2023

vybíráme od 12.12.2023
8 150 Kč
vybráno 102 % z 8 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozme společně nestátní, neziskové organizaci Dům tří přání poskytující pomoc a podporu dětem a jejich rodinám nacházející se v náročné životní situaci.

Organizace funguje již 22 let, v roce 2022 využilo služeb Domu tří přání 997 dětí a bylo jim poskytnuto 5498 konzultací.
Tento rok jsme se rozhodli podpořit neziskovou, nevládní organizaci Dům tří přání, která poskytuje komplexní pomoc dětem a jejich rodinám v náročných životních situacích. Nabízí terapeuticky zaměřené služby ohroženým dětem prostřednictvím pěti center umístěných po celé Praze s cílem umožnit dětem bezpečný vývoj v rámci jejich biologické rodiny

Organizace dlouhodobě pomáhá dětem ve věku od 3 do 18 let, které se ocitly v náročných životních situacích, jako jsou: problémy v rodině a ve vztazích, spory při rozvodu, sociální problémy (ztráta domova rodiny atd.), hospitalizace rodičů, psychiatrická onemocnění rodičů, závislost na drogách aj.
Dům tří přání
Pomáháme ohroženým dětem již více než 21 let. Pracujeme s dětmi a jejich rodinou v pěti centrech různého zaměření. Za dobu existence jsme měli v péči téměř 4000 rodin. Aktuálně pomáháme až 500 dětem ročně pomocí odborných konzultací, poskytovaných v ambulancích v terénu i ve vlastním pobytovém krizovém zařízení. Nejčastěji pracujeme s dětmi, kterým někdo ubližuje, s dětmi, které mají psychické potíže a s rodinami, které uvízli v dlouhodobém rodičovském konfliktu. Naším hlavním cílem je poskytnout bezpečný prostor a společně domluvit užitečné změny, aby dítě mohlo vyrůstat doma. Naše služby jsou hodnoceny klienty jako vysoce odborné, spolupracujeme se školami, s institucemi, s jinými odborníky. Podpořte nás prosím, abychom mohli služby poskytnout více dětem, které nás potřebují. Děkujeme.

Happy Christmas :)

Michal Votava
500 Kč

Krásné Vánoce.

Ilona Simankova
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dům tří přání, projekt: Pomoc dětem v náročné životní situaci - Dům tří přání