Barbora Urbanovská: Dárcovská výzva pro projekt Poslední dny doma

Vánoční aukce VŠB-TUO pro Mobilní hospic Ondrášek

vybíráme od 11.12.2023
81 400 Kč
vybráno 163 % z 50 000 Kč

přispělo

44 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dobrých skutků není nikdy dost, proto jsme se rozhodli uspořádat 3. ročník vánoční aukce. Vydražte (si) zážitek nebo předmět na památku a podpořte tak Mobilní hospic Ondrášek, který se věnuje nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem a pomáhá jim strávit poslední dny života důstojně a DOMA. Letos jsme se rozhodli podpořit projekt Poslední dny doma. 
Vánoční aukce poběží na Facebooku VŠB-TUO do 15. prosince do 12:00. Poté oslovíme výherce a zašleme jim odkaz na výzvu na Darujme.cz. Podpořit Mobilní hospic Ondrášek však můžete i bez vánoční výzvy. Vyvolávací cena položek v aukci je 200 korun, minimální příhoz pak 10 korun (samozřejmě čím více, tím lépe), prosíme o nevyužívání haléřů. Své nabídky pište do komentářů. Přihazování je závazné! Aukce bude uzavřena v pátek 15. prosince ve 12:00. Komentáře s nabídkami, které budou přidány po tomto čase, se nebudou do aukce započítávat. Výhercům jednotlivých položek se ozveme do zpráv nejpozději v neděli 17. prosince a domluvíme se s nimi na dalším postupu. Přejeme vám hodně štěstí!
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2800 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o více než 200 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Pro dobrou věc

Marcela Papalova
500 Kč

Jste úžasní lidé a jsem rád že mohu přispět .
Děkuji že jste 😇

Daniel Dziuba
1 000 Kč

Dar

Petr Šimoník
2 500 Kč

💜

Tereza Bílková
5 999 Kč

❤️

Kateřina Lipinová
850 Kč

Rád jsem pomohl

DOBRODRUH.CZ
1 000 Kč

Díky za to, co děláte. 🙏

Jana Kukutschová
5 000 Kč

Toto vydrazene pivko mi bude hooodne chutnat, a doufam ze tento drobny dar pomuze potrebnym

Robert Cep
2 600 Kč

Hodně sil

Igor Ivan
3 000 Kč

Děláte úžasnou práci

Tereza Smajdorová
2 050 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Poslední dny doma