Ing. Pavel Novotný: Dárcovská výzva pro projekt VĚŘIM V ŽIVOT

VÁNOCE ZA 100

vybíráme od 5.12.2023
100 Kč
vybráno 1 % z 10 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte nám udělat hezké svátky onkologicky nemocným pacientům v nemocnicích.

Blíží se Vánoce, svátky klidu a míru, ale také čas, kdy myslíme na druhé a chceme jim udělat radost. I letos pořádá náš nadační fond akci s názvem Vánoce za 100!

Chtěli byste přispět 100 korunou a být tak součástí radosti onkologických pacientů v nemocnicích ? 

Náš nadační fond za vybrané prostředky obdaruje pacienty, kteří i v době adventu a Vánoc musejí se svým vážným onemoněním zůstat v nemocnici.

Předem za Vaše dary děkujeme!
Nadační fond Pavla Novotného
Přispějte prosím na veřejnou sbírku Nadačního fondu Pavla Novotného. Výtěžek z veřejné sbírce je určen na pořádání preventivních akci se zaměřením na uroonkologické onemocnění, na pomoc vyléčeným onkologickým pacientům s návratem do běžného života, na lepší vybavení zdravotnických zařízení novými přístroji a pomůckami a na pravidelná setkání členu klubu přátel NF.
Přispějte prosím na veřejnou sbírku Nadačního fondu Pavla Novotného. 
Nadační fond Pavla Novotného pořádá pravidelné preventivních akci se zaměřením na vyšetření uroonkologických onemocnění, pomáhá vyléčeným onkologickým pacientům s návratem do jejich běžného a pracovního života, vybavuje speciální zdravotnické zařízení, které se zabývají léčbou onkologických pacientů (nemocnice, rehabilitační ústavy, hospice, terapeutické dílny, stacionáře) novými přístroji a pomůckami, pořádáme pravidelná setkání členu klubu přátel NF a v neposlední řadě zajišťujeme ve spolupráci s Charitou Ostrava "DOBROVOLNICTVÍ" ve vybraných lůžkových oddělení Fakultní nemocnice Ostrava. DĚKUJEME ZA VÁŠ DAR...
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Pavla Novotného, projekt: VĚŘIM V ŽIVOT