Akkodis CZ s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt W4W: SOS DO ŠKOLKY

Akkodis kasička na SOS předškolním dětem

vybíráme od 22.11.2023
1 091 Kč
vybráno 5 % z 20 000 Kč

zbývá

243 dní

přispělo

13 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Opožděním přispějete dětem na celodenní stravu v mateřské škole


Projekt WOMEN FOR WOMEN: SOS do školky, realizovaný s podporou MŠMT, pomáhá sociálně znevýhodněným dětem tím, že jim platí celodenní stravu v mateřské škole. Stále více rodin si totiž tyto výdaje nemůže dovolit. Díky tomuto projektu získají děti možnost pravidelného stravování (Svačinka – Oběd – Svačinka), které je pro zdravý růst mimořádně důležité. Kromě toho je společné jídlo ve školce klíčové s ohledem na společenské návyky a adaptaci v kolektivu během předškolního vzdělávání. Děti do projektu vybírá školka, dětem je zaručena anonymita. Příspěvky hradíme přímo školce, nikoliv rodičům.

Projekt W4W: SOS do školky pomáhá dětem, jejichž rodiče si nemohou dovolit zaplatit dětem stravování v mateřské škole. 
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s.
Přispějte na transparentní účet projektu W4W: SOS do školky a pomozte zajistit konkrétnímu dítěti možnost pravidelné docházky do mateřské školy a stravování (Svačinka – Oběd – Svačinka), které je pro zdravý vývoj mimořádně důležité. Průměrná cena celodenního stravování pro jedno dítě v MŠ je 55 Kč, měsíčně až 1 200 korun.
Cílem projektu WOMEN FOR WOMEN: SOS do školky je pomoci dětem, jejichž rodiče si nemohou dovolit zaplatit dětem stravování v mateřské škole. Díky projektu děti získají možnost pravidelné docházky do mateřské školy a stravování (Svačinka – Oběd – Svačinka), které je pro zdravý vývoj mimořádně důležité. Kromě toho je společné jídlo ve školce klíčové s ohledem na společenské návyky a adaptaci v kolektivu během předškolního vzdělávání.
 
Naším partnerem jsou v tomto projektu mateřské školky. Zásadně neposkytujeme finanční příspěvek přímo rodinám dětí. 
 
100 % prostředků od dárců míří pouze na úhradu stravování konkrétním dětem. 
https://women-for-women.cz/sos-do-skolky/
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s., projekt: W4W: SOS DO ŠKOLKY