Nadace pojišťovny Kooperativa: Dárcovská výzva pro projekt Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii

Agentura jižní Morava, CPO PÚ, CZP a CSPS Modřice pro Dům pro Julii

vybíráme od 4.12.2023
67 900 Kč
vybráno 136 % z 50 000 Kč

přispělo

76 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vážná nemoc či postižení dítěte má vliv na způsob, jakým rodina funguje. Rodiny mají velmi málo času, který mohou věnovat něčemu jinému než péči o nemocné dítě, terapiím, rehabilitacím či léčbě. Pečovatelky a zdravotní sestry Domu pro Julii jezdí za dětmi domů a umožňují rodičům si od náročné péče odpočinout a předcházet tak vyčerpání a vyhoření. Tato péče však není dostupná pro všechny ty, kteří mají o službu zájem a potřebují ji. Díky Vaší podpoře bude moci Dům pro Julii zabezpečit měsíční mzdu zdravotní sestry v přímé péči a pomoci tak více rodinám v této extrémně těžké životní situaci.
Váš příspěvěk bude použit na měsíční profesionální péči mobilního týmu v domácnostech rodin s nevyléčitelně nemocným dítětem. 
I díky Vám jsme mohli zahájit stavbu unikátního dětského lůžkového hospice. Naše práce zdaleka nekončí. Vybavit a zprovoznit Dům pro Julii, včetně zajištění financí na mzdy pro náš multidisciplinární tým. Spolu to dokážeme.
Dům pro Julii, z. ú.
Děkujeme, že pomáháte Domu pro Julii. Lůžkový dětský hospic Dům pro Julii se aktuálně staví v Brně a jeho provoz plánujeme zahájit už v polovině roku 2024. Mezitím nezahálíme a od roku 2020 poskytujeme péči u nevyléčitelně nemocných dětí v jejich domácím prostředí. Rodiče si tak mohou odpočinout od každodenní nepřetržité péče a načerpat energii na další pečování. Začíná nová etapa. Vybavit a zprovoznit Dům pro Julii, včetně zajištění financí na mzdy pro náš multidisciplinární pečující tým. Abychom mohli rozšířit služby a počet rodin, kterým pomáháme. Váš dar je mimořádně důležitý. Spolu to dokážeme.
V České republice dosud chybí dětský lůžkový hospic. Společně s vámi, našimi dárci a podporovateli, podporujeme rodiny, které se ocitly ve vážné životní situaci a pečují o nevyléčitelně nemocné děti.

Ve spolupráci s městem Brnem stavíme dětský hospic Dům pro Julii. Místo, kde zkušení zdravotníci, pečovatelé, psycholog, duchovní, sociální pracovník a další poskytnou tu nejlepší možnou péči v těžkém období. Budeme nabízet péči odlehčovací pro dlouhodobě i krátkodobě pečující, včetně možnosti prožití terminálního stadia onemocnění. Bez ohledu na politickou příslušnost, na náboženství, na barvu pleti, pohlaví nebo stav konta. Jsme tu pro ty, kteří naši pomoc potřebují. 
 
Dům se již staví – aktuálně náš mobilní profesionální tým jezdí v Jihomoravském kraji k nemocným dětem domů. Přebírá kompletní péči za rodinu a umožňuje tak pečujícím si alespoň na chvíli odpočinout. Podpořte i Vy vznik dětského hospice. Děkujeme.

Více informací na www.dumprojulii.com

Hodně štěstí a především zdraví v novém roce.

Michal Dokoupil

Díky za to, co děláte! Ať se vám všem daří!

Hana Kalábová
1 000 Kč

Přeji klidné vánoční svátky a v novém roce 2024 vše dobré.

Jiří Moravec
1 000 Kč

Vážím si vaší nesmírně potřebné práce.

Edita Chovančíková

Moc si přeji, aby byla i v tak těžké životní situaci aspoň trošičku lepší nálada. :-)
S pozdravem Dáša

Dagmar Bělíková
500 Kč

Děkujeme, že jste přišli posnídat na Minskou a že jste tak přispěli na dobrou věc.
Hezké svátky všem.

Tým Minská - Cejl

Šťastné a veselé Vánoce přeje tým Klientského servisu Modřice. OKS I. A.

Dárce
2 600 Kč

Klidné a spokojené svátky...

Michaela Krosnářová
1 000 Kč

Děkuji za Vaši důležitou práci...

Petra Otoupalíková

Krásné Vánoce a všechno dobré v novém roce

Pavel Haška
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dům pro Julii, z. ú., projekt: Vybavení a provoz dětského hospice Dům pro Julii