Lenka Vitová: Dárcovská výzva pro projekt Pečujeme s láskou

Srdce pro hospic

vybíráme od 21.10.2023
56 500 Kč
vybráno 113 % z 50 000 Kč

přispělo

45 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Slavím padesátku. Je moc nebo málo? Je to přesně tolik, aby se člověk zastavil, ohlédnul se i plánoval, co dál. Nejvíc mě potěší dárek, který přinese radost do hospice.  

Mnoho lidí ten dar oslavit takto kulaté narozeniny nedostane. Někdo z důvodu tragické události jako moje mamka, někdo z důvodu nemoci. Já ten dar dostala. Toto výročí si zaslouží oslavu. Ovšem ten, kdo mě alespoň trochu zná, bude vědět, že to není můj styl. Určitě by se mi sešla spousta krásných dárků, ale to pořád není můj styl. Co mě opravdu potěší, je to, když já sama můžu někoho obdarovat, pomoct, či ocenit to, jak někdo pomáhá druhým. 

Pokud by si na mě někdo při tomto výročí vzpomněl s dárkem, moc prosím, aby ten dárek byl putovní, aby dělal radost tam, kde je opravdu potřeba, v Hospici sv. Zdislavy v Liberci. Zde jsem doprovázela Jitku na její poslední cestě, které též nebylo dopřáno oslavit kulatiny. Byla statečná jak ona, tak její manžel Martin Babčický. Ale to je na jiný příběh. Při každé návštěvě hospice jsem si připadala jako v Nebi. Ano, smrt je zde přítomna každý den, přesto pečující hospice jsou jako andělé. Jejich práce je velmi náročná, stále nedoceněná. 

Proto bych tímto dárkem chtěla vyjádřit díky těm, kteří pracují v hospici a berou svoji práci jako poslání. A to i díky vám, kteří máte srdce na správném místě. Pojďte do toho se mnou a podpořte hospic.  

Hospic sv. Zdislavy, o.p.s.
Tým Hospice sv. Zdislavy v Liberci pečuje o nevyléčitelně nemocné a umírající a poskytuje podporu jejich rodinám. Dbáme na to, aby naši klienti strávili poslední dny života bez bolestí, důstojně a v kruhu nejbližších.
Být nablízku nemocným i jejich rodinám v období odcházení z tohoto světa. Utišit tělesnou bolest, setřít slzu z tváře, vysvětlit co je potřeba  a být k dispozici i na telefonu. Vnímat jedinečnost člověka, celý jeho příběh a zachovat jeho důstojnost ve všech situacích.
Jsme jediní v Libereckém kraji, kdo již 11 let vyprovází těžce nemocné a umírající.
Hospic sv. Zdislavy  v Liberci vznikl díky úsilí a podpoře mnoha lidí. Můžete být jedním z nich.
Děkujeme vám.




Milá Leni, k narozeninám Ti přeji všechno nejlepší, ať jsi šťastná a Tvá přání, ať se vyplní.❤️
P.

Dárce
500 Kč

Peti, moc moc moc Ti děkuji, přání diky Tobě a ostatním dárcům se mi splnilo. ❤️

Lenka Vitová

Leni, připojuji se s gratulací k Tvému životnímu jubileu a alespoň touto symbolickou částkou Ti plním Tvé přání, které jde z Tvého srdce a doufám, že udělá malou radost nejen Tobě, ale hlavně těm, kterým byla celá výzva určena.
S respektem a láskou Honza

Dárce

Každá zaslaná částka mi udělala velikou radost. Na začátku ve mne byla malá dušička a nyní mám v sobě velký respekt ke všem, kdo poslal peníze na tuto výzvu. Je to to nejmenší, co jsem pro hospic mohla udělat. Bez vás by moje výzva byla k ničemu.

Lenka Vitová

Leničko jsi boží. Rád pomůžu.

Michal Soukal

Michale, moc děkuji a moc si toho vážím. Je úžasné, že máš srdce na správném místě. To je to, co mi dělá největší radost. DĚKUJI...

Lenka Vitová

Pro dobrou věc,tolik,co teď mohu.s Láskou a vděčnosti Lenka

Lenka Fabiánová
300 Kč

Leni, moc si vážím každého příspěvku, protože vím, že je od srdce darovaný. Děkuji.

Lenka Vitová

S láskou H♡.

Dárce
300 Kč

Od srdce děkuji Hani.

Lenka Vitová

Plním tvé přání ❤️

Alena Nagyová
500 Kč

Aleno, moc děkuji. Mé přání pomůže tam, kde je to opravdu třeba.

Lenka Vitová

K tvým blížícím se narozeninám ti přeji hodně zdraví a neutuchající elán do dalších let. St

Stanislav Ing.
1 000 Kč

Moc děkuji za přání. Elán a energii mi právě dodává to, že mohu někomu pomoci, ať finančně nebo fyzicky :-). A moc děkuji za přispění pro hospic.

Lenka Vitová

Ať to klapne :)

Standa Říha
500 Kč

Doufám, že ano :-). Moc děkuji.

Lenka Vitová

K narozeninám jsem si nadělila výzvu ,,Srdce pro hospic". Těším se na všechny, co mají srdce na správném místě.

Lenka Vitová
2 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic sv. Zdislavy, o.p.s., projekt: Pečujeme s láskou