Martina Dunděrová: Dárcovská výzva pro projekt Domů do papučí 2023

Oslava v papučích

vybíráme od 26.9.2023
24 800 Kč
vybráno 124 % z 20 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Moji milí,
uplynuly 2 roky od mé minulé narozeninové výzvy. Vzpomínáte? Překvapili jste mě vašimi dary tak, že jsem musela 3x na Lysou na kole (nakonec to byla 1x Lysá, 1x Praděd a 1x Pustevny).
Každý rok mé narozeniny vychází na velký svátek mobilních hospiců, do kampaně DOMA. - nově Dožít DOMA. Součástí je i sbírková výzva Mobilního hospice Ondrášek Domů do papučí www.mhondrasek.cz/papuce
Každý dar umožní někomu dožít svůj život doma. Bez podpory dárců by tato péče nebyla možná. Vaše dary pokryjí náklady například na práci psychologů nebo na cesty lékařů a sester do domácností.




Pojďme zopakovat minulou oslavu. Každý z vás, kdo přispěje alespoň 500,-, má u mě lekci jógy zdarma. Bude-li vás dost, bude i extra lekce s občerstvením :)
Děkuju a těším se.
Martina
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
80% lidí chce zemřít doma, ale jen 20% se to podaří. Umožňujeme nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem strávit své poslední dny v životě důstojně a doma. Umíme nahradit nemocnici za péči DOMA, umíme nemocné PŘEZOUT DO DOMÁCÍCH PAPUČÍ. Přezouvejte je s námi.
Umíme nahradit nemocnici za domácí péči, umíme nemocné přezout do domácích papučí. 

Náš lékař se stává domácím lékařem, naše sestry jsou oporou rodiny. Spolu se starají o tělo. Psychologové, sociální pracovníci, duchovní se starají o duši. Váš příspěvek udělá péči dostupnější pro všechny, kteří ji potřebují. Děkujeme.

Mám Tě moc ráda. Krásné narozeniny! ❤️

Miri Galajdová
300 Kč

Všechno nejlepší, Martino!

Alena

Díky za vaši skvělou práci.

Dagmar Kelerová
1 000 Kč

Aspoň trošku přidám, snad to taky pomůže :-)

Radomíra Adámková
300 Kč

Díky, Raduš.

Martina Dunděrová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Domů do papučí 2023