Matěj Nový: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

Spojuji příjemné s užitečným

vybíráme od 8.9.2023
3 000 Kč
vybráno 30 % z 10 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Běh Slavíček je moje srdcovka. Letos však nepoběžím jen sám za sebe. Byl jsem osloven Rodinou v centru, jestli bych neběžel jako ambasador této organice a podpořil tak jejich činnost. 
Protože vím, jak tato organizace pomáhá lidem nejen na Novoborsku, tak jsem se nemusel dlouho rozmýšlet. Rozhodl jsem se spojit "příjemné" s užitečným (kdo již v minulosti Slavíček absolvoval, ví o čem mluvím, pod kopcem se Vám chce umřít a říkáte si, že už nikdy!!!) Ale nikdy neříkej nikdy...Pojďte společně se mnou podpořit Rodinu v centru. 
Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!