Kateřina Hájková: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

RODINA JE NEJVÍC - běžím pro Rodinu v centru

vybíráme od 8.9.2023
12 900 Kč
vybráno 129 % z 10 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, jsem Káťa. 

To mi takhle jednou přijde zpráva od bratránka, jestli s ním poběžím charitativní běh na Slavíček. Odpověď byla jasná – „Jasně, poběžím“, běh mám ráda a se spojením s charitou a strávit čas s rodinou tomu dává ještě větší rozměr.   Bylo mi nabídnuto stát se zároveň ambasadorem této akce a vybrat nějaké peníze pro RODINA V CENTRU  a to přímo pro rodinnou poradnu, která pomáhá zlepšovat situaci rodin aby v nich nedocházelo k fyzickému, psychickému a sociálnímu strádání dětí. 

Rodina je nejvíc – a proto jsem kývla na spolupráci a jdu do toho. Jdete do toho se mnou? Můžete přispět libovolnou finanční částkou a nebo se přímo zúčastnit závodu Běh na Slavíček.

Těším se na vás jak na startu , tak i v rámci spojení sil a přispění potřebným !

 To dáme 😊

Rodina je nejvíc – a proto jsem kývla na spolupráci a jdu do toho. Jdete do toho se mnou? Můžete přispět libovolnou finanční částkou a nebo se přímo zúčastnit závodu Běh na Slavíček.

Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Jsem moc rád, že mohu alespoň trochu pomoci. Hodně štěstí :-)

Milan Bočkai
5 000 Kč

Držíme všem palce, Petr a Alena

Petr Kinšt
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!