Zdravotníci Nemocnice: Dárcovská výzva pro projekt MEZI MOSTY - charitativní běh pro Athelas 2023

Zdravotníci Nemocnice Písek podporují Athelas

vybíráme od 23.8.2023
34 200 Kč
vybráno 63 % z 54 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zdravotníci Nemocnice Písek podporují Hospic Athelas, pojďte do toho s námi!

S někým se uvidíme na startu závodu, někdo nám může přijít zafandit. Nemáte-li zrovna čas nebo běžecké vlohy, můžete se k nám připojit svým virtuálním startovným alespoň na dálku.

Registrace a všechny informace na

http://www.behmezimosty.cz

Proč chceme podpořit hospic?

Protože pomáhá pacientům, kterým už my v nemocnici pomoci nemůžeme. Protože nám není lhostejný osud těch, pro které již my nemůžeme nic udělat.  Proto dáváme dohromady náš zdravotnický běžecký tým, který chce běžet pro dobrou věc! 

Rádi bychom na podporu Domácího hospice Athelas vybrali 54 tisíc Kč. Ptáte se proč zrovna tuto částku? Je to jednoduché, hospicová péče stojí 2700 Kč/den a my bychom rádi pokryli 20 dní hospicové péče

Pomůžete nám? Věříme, že ano! Pojďte do toho! 

Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Běžíme MEZI MOSTY. Běžíme pro naše pacienty, kteří jsou již téměř v cíli svého života. Každým krokem, každým darovaným startovným, jim pomáháte zůstat DOMA, mezi svými. Děkujeme, že běžíte s námi...Děkujeme, že darujete!

Běh MEZI MOSTY pro Athelas 2023

10.9. 2023 Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří jsou v cílové rovince svého života. Běhat můžete kdekoliv od 1. do 10.9. 2023 běh, chůze, koloběžky, kolo. Naživo 10. 9. 2023 v 12 h registrace před Domem u Slona u Kamenného mostu v Písku.  Půjdeme, poběžíme, projdeme Vínostezku od Hrušků. Veškerý výtěžek půjde na péči pacienty našeho hospice. Každý krok se počíta.

Pro pacienty Hospicu Athelas 💞

Alena Faktorová

Ráda podporuji dobrou věc, máte můj obdiv 😊

Petra Sochůrková
300 Kč