Pavel Koc: Dárcovská výzva pro projekt MEZI MOSTY - charitativní běh pro Athelas 2023

Převedu jelena přes Kamenný most v Písku!

vybíráme od 10.8.2023
30 500 Kč
vybráno 109 % z 28 000 Kč

přispělo

55 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Náš písecký domácí hospic Athelas pořádá 10. září 2023 BĚH mezi MOSTY.
Já určitě nepoběžím a na kole jet dle pořadatelů nemůžu :-) ale co bych si moc přál - podpořit hospic Athelas a jeho pacienty.

 A jak to udělám? Jestli spolu se mnou vyberete 28.000 Kč, převedu 10. září přes most JELENA! Jestli opravdu přes Kamenný most přešel jako první jelen už dnes nezjistíme, ale vytvořit vlastní verzi pověsti určitě zkusím.
Přátelé, kamarádi a jejich kamarádi, vy všichni, ke komu se dostane tahle výzva.
Jsou mezi námi lidé, kteří jsou již v cílové rovince svého života.
Domácí hospic Athelas jim poskytuje všechnu potřebnou zdravotnickou péči, aby mohli zůstat DOMA se svými blízkými. Já si jejich práce moc vážím a obdivuji je.
Aby se hospic mohl o své pacienty starat, potřebuje naši finanční podporu.
 
Pojďte spolu se mnou pomoci dobré věci a získat pro hospic 28.000 Kč  - zajistíme tím mzdu jedné zdravotní sestřičky na jeden měsíc a tím 20 dní péče o ty, kdo nemají takové štěstí jako my.
JELENA převedu přes most (opravdu vážně!) a pak si spolu dáme víno na mostě během tajné degustace s Víno Hruška. Sejdeme se tam? Předáme hospici "jelení" startovné ve výši 28.000Kč?
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Běžíme MEZI MOSTY. Běžíme pro naše pacienty, kteří jsou již téměř v cíli svého života. Každým krokem, každým darovaným startovným, jim pomáháte zůstat DOMA, mezi svými. Děkujeme, že běžíte s námi...Děkujeme, že darujete!

Běh MEZI MOSTY pro Athelas 2023

10.9. 2023 Benefiční sportovní happening na podporu těch, kteří jsou v cílové rovince svého života. Běhat můžete kdekoliv od 1. do 10.9. 2023 běh, chůze, koloběžky, kolo. Naživo 10. 9. 2023 v 12 h registrace před Domem u Slona u Kamenného mostu v Písku.  Půjdeme, poběžíme, projdeme Vínostezku od Hrušků. Veškerý výtěžek půjde na péči pacienty našeho hospice. Každý krok se počíta.

💙♥️🫶

Dárce

Hluboce si vážím Vaší práce 🥰❤️🥰

Jana Lešková
300 Kč

Už se těším na jelena! :)

Jáchym Tůma

Preji hodne stedrych darcu, at se akce vydari.

Martina Manova
1 000 Kč