Saves Help: Dárcovská výzva pro projekt SAVES HELP - Pomáháme potřebným

Saves help pro Klárku - zapoj se aktivně

vybíráme od 15.6.2023
46 785 Kč
vybráno 94 % z 50 000 Kč

přispělo

115 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zdravíme všechny fanoušky Saves help. Rozhodli jsme se obnovit naší sekci Saves help Activity a pomoct Klárce, která trpí nevyléčitelným onemocněním svalstva.
🙋‍♂️ Zdravíme všechny fanoušky Saves help. Rozhodli jsme se obnovit naší sekci Saves help Activity a pomoct Klárce, která trpí nevyléčitelným onemocněním svalstva.

➡ Pro ty, kteří neví, o co kráčí: pokud chodíš rád na hory, jezdíš na kole, trávíš čas v gymu, otužuješ se, máš rád třeba "jen" dlouhé procházky, zkrátka děláš něco prospěšného pro své tělo, je důvod nyní zpozornět. ⤵️

🫶 Saves help spojují síly s Katkou Hilovou a vámi, našimi fanoušky, abychom společně pomohli malé Klárce. Klárka má progresivní svalové onemocnění (nenávratně se její svalstvo rozpadá), bohužel zatím neexistuje žádný lék na zastavení nebo oddálení této nemoci. Cvičení, bazény, masáže a další terapie jsou pro ni velmi důležité, díky nim se jí nezkracují achilovky a udržuje se v celkové kondici.

🏃‍♀️ Katka Hilová bude plnit roli ambasadorky pomoci pro Klárku. Je velmi aktivní, pohyb je její každodenní "chleba", když jsme ji oslovili, neváhala, rozhodla se přiložit ruku k dílu a pomoci rozšířit povědomí o sbírce i mimo mantinely Saves help.

🙏 "Startovné" pro tuto sbírku je 200Kč, které nám můžete zaslat přes Darujme.cz

🎖 Zároveň jsme chtěli kromě samotné pomoci malé holčičce motivovat vás, aktivní sportovní nadšence. Pro ty, jenž zaplatí "startovné", poté si do mobilu nainstalují *aplikaci STRAVA (https://www.strava.com nebo klasicky na Google Play nebo App Store), jenž měří aktivitu aktivitu a přidají se do challenge skupiny s názvem Saves help pro Klárku, jsme připravili 5 cen pro 5 nejaktivnějších. Ty si v průběhu challenge postupně představíme.

Saves help pro Klárku má deadline 17.7.2023.

*kdo má GARMIN hodinky, lze data posílat i do STRAVY. 😎

3, 2, 1...start! 🥅❤️
Saves help, spolek
Jsme nezisková organizace založená v roce 2019 hokejovým brankářem Šimonem Hrubcem. Za prostředky, které získáme, nakupujeme např. zdravotnické pomůcky nebo rehabilitační pobyty. Za dobu existence organizace jsme pomohli dětem či dospělým v celkové výši přesahující 1,3 miliónů korun. 100% z této darované částky putuje na pomoc potřebným.
Jsme nezisková organizace založená v roce 2019 hokejovým brankářem Šimonem Hrubcem. Za prostředky, které získáme, nakupujeme např. zdravotnické pomůcky nebo rehabilitační pobyty.
Za dobu existence organizace jsme pomohli dětem či dospělým v celkové výši přesahující 1,3 miliónů korun.
Jak brankáři pomáhají?
Za každý svůj zákrok v zápase posílají na transparentní účet minimálně 10Kč. Veškeré tyto prostředky jsou použity na pomoc potřebným.


Klarce s rodinou přejeme spoustu síly a optimismu do boje ❤️

Eva Važíková
300 Kč

Něco malinko na pomoc a pro hezčí den :⁠-⁠*, Monika a Elen

Monika Kohoutková
500 Kč

Pro malou myšku Klárku....
Užij si hrátky ve vodě, které ti určitě pomůžou... ♥

Marie Krausová
1 000 Kč

Pro Klárku ❤️

Helena Pelechová
200 Kč

Kláro, držíme palce, ať se uzdravíš!

Marian Nožka
500 Kč

Ať se malé Pumici hlavně daří.Johanova buda

Jan Kraus
300 Kč

Klárko, drž se :-)

Oldřich Strnad
500 Kč

I am in!✌️

Majis Belan
200 Kč

Pojďme to hezky rozhýbat!

Vojtěch Láska

Těším se zde na skvělou motivaci :-)

Kocina77
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Saves help, spolek, projekt: SAVES HELP - Pomáháme potřebným