Marie Korseltová: Dárcovská výzva pro projekt Centrum CIBULKA, péče o vážně nemocné děti a jejich rodiny

Běhej a pomáhej!

vybíráme od 22.5.2023
3 500 Kč
vybráno 35 % z 10 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chceš běhat a pořád to odkládáš? S naší výzvou konečně začneš. Předplať si 6 lekcí běhu v krásném prostředí Ladronky a podpoř tím Nadaci rodiny Vlčkových.
Nadace podporuje rozvoj péče o vážně nemocné děti a jejich rodiny v Česku. V současnosti chystá rekonstrukci areálu Cibulka v Praze, kde vznikne Centrum dětské komplexní péče s paliativním přístupem.
 


Jak můžeš Nadaci podpořit?

- přímo tady přispěješ zvolenou částkou (minimálně 1 000,-)
- přihlásíš se na mail marie.korseltova@seznam.cz a obratem ti přijdou konkrétní údaje o trénincích (probíhají od července do srpna)
- nazuješ kecky a vyrazíš na běžecký trénink na Ladronku
- tréninkem tě provedou zkušené trenérky, naučí tě správně dýchat, vypiluješ techniku, dozvíš se jak se správně zahřát a protáhnout
 
Akce se koná pod patronátem Mariany Čapkové, místostarostky Prahy 6.


Tréninky probíhají v Praze v parku Ladronka každý týden od července do konce srpna. Probíhají obvykle v pondělí od 18:00. Trénink vedou zkušené instruktorky. Není nutné absolvovat celý dvouměsíční kurz - každá tréninková jednotka vás naučí základní rozehřátí, optimální držení těla při běhu a závěrečný strečink. Čím častěji se zúčastníš, tím lépe pro tebe:).  Na trénink je nutné se přihlásit na emailu marie.korseltova@seznam.cz.  Lekce jsou určeny pro lehce pokročilé, ale zvládneš je, i když jsi začátečník. Těšíme se na tebe!
Nadace rodiny Vlčkových
Přejeme si svět, kde mají všechny rodiny s vážně nemocnými dětmi špičkovou péči a zažívají chvíle radosti. Věříme, že se společně s odborníky a díky podpoře dárců podaří zařadit Českou republiku mezi země s nejlepší dětskou paliativní péčí na světě. V prostorách historické usedlosti v Praze - Košířích proto vzniká CIBULKA - Centrum dětské komplexní péče a dětský lůžkový hospic.
Péči o dítě se závažným onemocněním dlouhodobě zajišťují rodiče v režimu 24/7. CIBULKA jim nabídne možnost svěřit zodpovědnost za péči na několik dní až týdnů do rukou odborníků a odpočinout si, ať už se rozhodnou trávit čas společně s dítětem nebo ho využít jinak, například odjet na dovolenou se zdravým sourozencem. Dětský hospic s 12 pacientskými pokoji bude sloužit především pro odlehčovací pobyty. 

  • CIBULKA nabídne špičkovou zdravotnickou péči a celou paletu dalších služeb  (psychosociální, duchovní, vzdělávací atd.). 
  • CIBULKA nabídne ubytování pro rodiče i zdravé sourozence, kulturní a volnočasové aktivity. 
  • CIBULKA bude sloužit jako vzorové pracoviště. 
  • V prostorách CIBULKY vznikne vzdělávací středisko pro odbornou komunitu. 
Od konce roku 2026 bude centrum sloužit rodinám. Společnými silami dokážeme, že prožijí i v nejtěžším období života co nejvíce radosti.
CIBULKA - MÍSTO PRO VÁŽNĚ NEMOCNÉ DĚTI A JEJICH RODINY.
 
Pojďte do toho s námi. Na každé chvilce záleží. Na každém daru záleží.
   
Za Vaši laskavou podporu děkujeme. Velmi si jí vážíme. 

Věřím, že konečně přestanu běhat jako raněná srna a k tomu ještě přispěju na důležitý projekt!

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace rodiny Vlčkových, projekt: Centrum CIBULKA, péče o vážně nemocné děti a jejich rodiny