Petra Moláčková: Dárcovská výzva pro projekt Lepší škola pro všechny

Narozeninová 50 - ze srdce dětem

vybíráme od 15.5.2023
3 000 Kč
vybráno 43 % z 7 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
https://www.darujme.cz/projekt/969

Co získáš?
  • radost, že jsi byl u toho
  • velký vděk 
  • a když budeš chtít, tak i potvrzení o poskytnutí daru pro FÚ :-D
Milí přátelé, 
děkuji, že jste si otevřeli tuto dárcovskou výzvu. Pokud mi chcete popřát k narozeninám, případně uvažujete nad nějakým dárkem, budu Vám vděčná, když podpoříte projekt Lepší škola pro všechny - organizace Člověk v tísni nebo jakýkoliv  jiný  projekt na stránkách www. darujme.cz dle Vašeho uvážení.
Děkuji za vzácné dary mého života, že zde mohu být s Vámi a se svoji rodinou, že mohu vychovávat naše děti a žít klidný život.
Děkuji za to, že mohu pomáhat nalézt cestu k uzdravení pro děti a jejich rodiče. Kéž by každý střípek našeho konání přispěl k lepšímu bytí tady na planetě.
Většina z nás má vše důležité co v životě potřebuje a tohle je možnost jak pomoci těm, kteří si sami pomoci nedokáží a nemohou.
Budu mít radost, když se Vaše pomoc dostane k lidem, kteří na rozdíl od nás, často nemají důvod ani chuť něco slavit. 
Děkuji Petra
People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete spolu s námi pomáhat českým dětem. Vaše dary dokonce od 3. do 22. října zdvojnásobíme! Díky sbírce Lepší škola pomáháme v cestě za vzděláváním dětem, které nemají dostatečné zázemí v rodině. Pomáháme jim dohnat školu díky doučování online i offline. Naše výukové materiály využívají učitelé na téměř třech čtvrtinách základních a středních škol v Česku. O předškoláky se staráme i v adaptačních skupinách, aby měli dostatek odvahy a dovedností do první třídy. Věříme, že vzdělání je klíčem k lepší budoucnosti.
Dětem ze sociálně slabých rodin pomáháme úspěšně zvládnout základní školu. Ve vzdělání doma i na dálku podporujeme více než 2 000 holek a kluků. Ačkoli doba pandemie je už za námi, zůstala nám tady díky ní online forma dobrovolnické podpory, přičemž děti mohou doučovat i studenti pedagogiky v rámci praxe.
Dobrovolníci pomáhají nejen s přípravou do školy, ale zároveň fungují jako spojka mezi rodinou a školou. Přesvědčit rodiče, že mají svoje děti v učení podporovat, je totiž mnohdy stejně důležité jako čas strávený doučováním. Úspěšné dokončení základní školy mimo jiné významně zvýší šance dětí získat v dospělosti zaměstnání.

Jak jsme dětem pomohli ve školním roce 2022/2023?


Jak pomáháme v Česku?

  • Pomáháme dětem z chudých rodin úspěšně zvládnout vzdělávací dráhu.
  • Přinášíme metodickou podporu učitelům i asistentům pedagoga a zasazujeme se o inkluzi na školách.
  • Podporujeme zájem studentů o dění v současném světě a vedeme je k aktivnímu občanství.


Pomáhejte s námi! Přečtěte si více informací na www.lepsiskolaprovsechny.cz


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: Lepší škola pro všechny