Lenka Hájková: Dárcovská výzva pro projekt Kuličky v běhu

Vykutálené kulatiny

vybíráme od 3.5.2023
4 765 Kč
vybráno 24 % z 20 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, kamarádi, blízcí a známí, neb v květnu slavím kulatiny a organizace Hope4kids, která se již 20 let věnuje dětem v květnu spouští vykutálenou dobročinnou akci KULIČKY V BĚHU, rozhodla jsem se, ji osobně podpořit a Vás také přizvat 😊 Jak? Přidejte se tím, že pošlete příspěvek -  jakákoli částka se počítá. Pomůžete tak dostat se k více dětem s programy na podporu duševní odolnosti dětí. Více se dozvíte ZDE.
Hope4kids, z.s.
Chcete podpořit naši práci s dětmi? Získejte startovní číslo své kuličky (můžete jich získat až 10). Kulička za vás proběhne obří překážkovou dráhu v rámci našeho dobročinného happeningu 22. 6. v 17:00 v Bystré u Humpolce. První tři kuličky vyhrají originální dárek ze sklářského atelieru. Sledujte průběh Kuliček v běhu na našich sociálních sítích.
Příběhy dětí, se kterými se setkáváme, nás přivedly k myšlence: Stejně jako kuličky na překážkové dráze, i ony musí překonávat své vlastní těžkosti.
Úloha nás dospělých není odstraňovat dětem překážky z cesty nebo je přes ně přenášet, ale naučit je, jak těžkosti překonávat, stát při nich a být jim oporou.

To vše nás inspirovalo k uskutečnění zábavné, benefiční akce Kuličky v běhu. Na konci června vypustíme na louce u Humpolce hromadu kuliček na obří překážkovou dráhu, kterou si sami vyrobíme.

Které kuličky zvítězí a získají originální výrobek ze sklářského ateliéru?
To se necháme překvapit. Kolik kuliček se zúčastní závodu? To záleží i na vás.

Prostřednictvím Darujme.cz můžete získat startovní číslo jedné z 300 kuliček a stát se tak součástí tohoto vykutáleného závodu. 
Váš dar zároveň podpoří naši práci s dětmi! Děkujeme!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hope4kids, z.s., projekt: Kuličky v běhu