Marketa Chytilova: Dárcovská výzva pro projekt Podpora psích a kočičích útulků

Narozeninová sbírka

vybíráme od 29.4.2023
2 000 Kč
vybráno 20 % z 10 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Narozeninová sbírka pro Nadační fond Psí Naděje 
Stejně jako před rokem bych všechny své sledující, známé, přátele a rodinu namísto dárků, přání a čehokoliv jiného chtěla poprosit o příspěvek tomuto nadačnímu fondu. 
Rok zpátky jsem zvolila organizaci, která se snaží dopřát vážně nemocným lidem dožití zbytku jejich života v pohodlí domova s rodinou a ne v nemocnici. Tento rok jsem zvolila fond, jehož hlavním cílem je pomáhat opuštěným nebo týraným psům, stejně jako podporovat psí domovy a útulky. Sama jsem milovnicí psů a láme mi srdce, co jsou někteří lidé těmto tvorům udělat. 
Sbírka poběží přesně jeden měsíc a já bych byla nesmírně šťastná, kdyby se nám podařil splnit nastavený cíl.😇
Děkuji🍀
Nadační fond Psí Naděje
Pomáháme útulkům s financováním veterinární péče a s dalšími náklady. Pomáháme psům a kočkám domů skrze adopční portál Pesweb. Finančně podporujeme adopce psích seniorů. Za jakoukoliv finanční podporu výše zmíněných aktivit Vám předem moc děkujeme.
Jako Nadační fond Psí Naděje pomáháme již 11 let útulkům a to zejména s úhradami jejich veterinárních péčí a krmiva. Současně pro Vás provozujeme portál Pesweb, který sdružuje nabídku psů a koček z útulků, čímž velkým dílem napomáhá k jejich adopcím. Také například podporujeme adopce psích seniorů úhradami neočekávaných vysokých veterinárních nákladů v nových domovech.

Za jakoukoliv finanční podporu výše zmíněných aktivit Vám budeme moc a moc vděční. 

Váš NF Psí Naděje.

❤️🥳

Jessica Szalaiová
300 Kč

🫶🏼

Tereza Blaťáková
100 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Psí Naděje, projekt: Podpora psích a kočičích útulků