Jana Jiskrová: Dárcovská výzva pro projekt Spolu dětem

Narozeninový příhoz pro Spolu dětem o. p. s. 🌷🌷🌷

vybíráme od 24.4.2023
9 500 Kč
vybráno 48 % z 20 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
I když se pro náhradní rodinnou péči a pěstounství udělal v posledních letech velký kus práce, bohužel máme v ústavní péči stále tisíce dětí. Od doby, kdy jsem sama mámou si to uvědomuji víc a víc. Jsou situace kdy rodinu nenahradíš a prožité, nebo spíš neprožité okamžiky prostě nevrátíš! Jednou dobrovolnice Spolu dětem o.p.s. Jolana řekla: "Děti na výběr nemají, jich se nikdo neptá". A je to bohužel tak! 
Aktuálně mám doma rozkopanou zahradu a přála bych si jí rychle osázet. Mnohem více si ale přeji virtuální kytku. Tulipánovou nebo i jinou. Kytku ve prospěch Spolu dětem o. p. s. Protože to nechci jen tak a už vůbec ne zadarmo, slibuji Vám, že za každých připsaných  1 000 Kč na účet se pohnu o kilo dolu na ručičce své osobní váhy. Trochu jsem se teď rozjela, tak mě v tom, prosím, nenechte!
Spolu dětem o.p.s.  pomáhá již 17 let. Podporuje vzdělání a rozvoj dětí v dětských domovech a zvyšuje jejich šanci úspěšně se postavit na vlastní nohy. Za celou dobu své činnosti organizace podpořila přes 7 500 dětí po celé ČR. Celých 17 let táhnu káru s týmem Spolu dětem o.p.s. jako dobrovolník. Osobně pomáhám s organizací na akcích, s propagací a fundraisingem. Za dlouhodobou pomoc jsem převzala ocenění pro dobrovolníky Křesadlo.

Projekt Tréninky dospělosti je určený pro mladé lidi ve věku 16 až 26 let, kteří se chystají opustit dětský domov a postavit se na vlastní nohy. Pomocí zážitků se učí rozpoznávat různé situace které je čekají a chápat, jak v nich jednat. Mladí lidé se dozví informace z oblasti financí a hospodaření s penězi, dozví se, jaké jsou možnosti při hledání práce, jak to chodí na úřadech a co je třeba vše zařídit ohledně bydlení. Naučí se sepsat životopis, vyzkouší si pohovor na nečisto, nebo si natrénují vyplňování tiskopisů a formulářů. Na školení se věnují i neméně důležité otázce vztahů, jak partnerským, tak vztahu k sobě samým a i s vrstevníky a kamarády. I když se v domovech často a hodně snaží, rodinu ničím nenahradí. Děti, které tam vyrůstají, jsou zajištěny po materiální stránce, chybí jim ale zkušenosti a příprava do dospělého života.
 
Během výzvy stihnu oslavit i svátek a to se taky počítá :) 
Mám cíl vybrat 20 000 Kč, tak mě v tom, prosím, nenechte!  A předem děkuji i za podporu nefinanční, protože ne každý si může dnes dovolit darovat peníze - i sdílení se počítá! 
Velké díky všem! A já slibuji, že budu zaokrouhlovat a pokud se nám společně podaří vybrat minimálně 17 000,  odhodím kila a přihodím ještě 3 333 Kč ať těch 20 000 Kč pokoříme. 
 
Velké díky ❤️ Jana
P.S.: www.spoludetem.cz, https://www.facebook.com/spoludetem/ 
Spolu dětem o.p.s.
Pomáháme dětem v dětských domovech vždy s tím, co aktuálně nejvíc potřebují www.spoludetem.cz

Finančním příspěvkem podpoříte:

  • DĚTI
    Podporujeme konkrétní děti
    Aby mohly chodit do kroužků, dělat oblíbený sport nebo prostě jen mít svou vysněnou knížku.

  • WORKSHOPY
    Organizujeme tréninky dospělosti
    Připravujeme starší děti na reálný vstup do života. Ukazujeme jim, že bez práce nejsou koláče.

  • DĚTSKÉ DOMOVY
    Zajišťujeme vybavení i terapii
    Vždy to, co právě chybí: hřiště, logopedické pomůcky, canisterapii, asistentky pro malé předškoláky…
Číslo účtu organizace:  1048136008/2700
Staňte se naším fanouškem na Facebooku.

Všechno nejlepší, Jani!

Linda Bilal
2 000 Kč

Krásné narozeniny, Jani 😘

Kateřina Nejedlá
300 Kč

Posílám virtuální květinu a přeju vše nej! 🌷

Markéta Čepická
300 Kč

Stefanidisova Viera
100 Kč

Dětem od Lucky

Lucie Zbrojova
100 Kč

Krásné narozeniny a velké díky za pomáhání :)

Naďa
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Spolu dětem o.p.s., projekt: Spolu dětem