Erasmus Student Network Česká republika z. s.: Dárcovská výzva pro projekt Fandi mámám!

Charitativní běh ESN

vybíráme od 21.4.2023
14 803 Kč
vybráno 15 % z 100 000 Kč

přispělo

52 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Charitativní běh na podporu maminek samoživitelek 
Kdy: 14.05.2023 od 10:00
Kde: Kampus České zemědělské univerzity, Kamýcká 129, 165 00 Praha-Suchdol
Startovné: 200 Kč
Registrační formulář ZDE
Den 14. května je Den matek. Den, kdy bychom se měli všichni zastavit a poděkovat našim maminkám za to, co všechno pro nás udělaly. Mohly bychom se zastavit, nebo můžeme běžet! Běžet pro dobrou věc a podpořit tím maminky samoživitelky, které dělají odvádějí úžasnou práci, přestože na výchovu svých dětí zůstaly samy. Pojďme společně oběhnout kampus České zemědělské univerzity na pražském Suchdole!

Veškerý zisk půjde na podporu dobročinného projektu Fandi mámám z.s.

Fandi mámám z.s. je dobročinný projekt na podporu maminek samoživitelek. Cílem projektu je zajistit maminkám samoživitelkám materiální pomoc – tedy věci, na které jim nezbývají finance a upozornit na jejich na tíživou situaci. Více informací si můžete přečíst přímo na jejich stránkách : https://www.fandimamam.cz/

Pojďme je podpořit, ať už sami nebo i s našimi maminkami! Přispět můžete částkou dle vašich možností, pro účast na běhu je potřeba přispět minimální částkou 200 Kč.
Fandi mámám z. s.
Fandíme maminkám samoživitelkám a jejich dětem a pomáháme jim překlenout těžké životní období. Díky vašemu finančnímu daru na podporu našeho projektu budeme moci v naší aktivitě pokračovat a pomáhat tak dalším maminkám samoživitelkám a jejich dětem. Zároveň tím podpoříte i naši snahu změnit pohled společnosti na samoživitelky. Děkujeme, že fandíte s námi!
Naším cílem je zlepšit tíživou životní situaci maminek samoživitelek a jejich dětí, a to nabídkou materiální pomoci. Zároveň samoživitelky podporujeme na cestě za zlepšením jejich situace. Vybraným samoživitelkám nabízíme přivýdělek v rámci práce pro organizaci Fandi mámám. 

Zasíláme peníze, které se na akci vybraly v hotovosti, moc děkujeme za účast a těšíme se na příští ročník!

Erasmus Student Network Česká Republika z. s.
1 900 Kč

❤❤

Enni Tyyskä
200 Kč

Happy Mother’s Day! Best holiday ever!

Christian Noack
200 Kč

Bude zase dobře!

Václav Durďák
500 Kč

Běžet a zároveň i podpořit je vždy super!!

Špáča

Smiley face

Sithara Weeratunga
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Fandi mámám z. s., projekt: Fandi mámám!