Tereza Voleman: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte mladé onkologické bojovníky

Dáš si se mnou panáka na zdraví onkoláčků?

vybíráme od 12.4.2023
7 300 Kč
vybráno 146 % z 5 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dnes mám narozeniny a nejvíc ze všeho bych si přála, abychom společně podpořili onkologicky nemocné děti a mladistvé. Pojďme proto na virtuálního panáka a přispějme těmto bojovníků a bojovnicím, aby se co nejdříve mohli vrátit do normálního života. I malá pomoc je moc. Díky!!!

PS: Tenhle panák za to stojí, ten játrům neuškodí.
Nadační fond Pink Bubble podporuje děti a mladé lidi, kterým život zkomplikovalo onkologické onemocnění. Ať už v průběhu léčby, v době rekonvalescence nebo při následném návratu do každodenního života jim pomáhají s pořízením zdravotních pomůcek či úhradou léčby. Plní jim osobní přání od elektroniky přes potřeby k volnočasovým aktivitám či ke studiu po kulturní nebo společenské zážitky.

"Dospívání je náročné samo o sobě a nádorové onemocnění znamená velkou zátěž navíc. Pro tělo i pro citlivou duši. Byli bychom rádi, kdyby nejen malé, ale i starší a čerstvě dospělé „děti“ věděly, že se mají o koho opřít ve chvílích, kdy hledají oporu."  ( cit. z NF Pink Bubble https://www.pinkbubble.cz/cz/o-nas)

Za každým příběhem je kluk nebo holka, která si zaslouží splnit přání nebo naši pomoc pro návrat do normálního života. https://www.pinkbubble.cz/cz/prani
Nadační fond Pink Bubble
Jednorázová nebo trvalá finanční podpora Nadačního fondu Pink Bubble
Cílem Nadačního fondu Pink Bubble je podpora onkologicky nemocných náctiletých a mladých dospělých po celé České republice v průběhu léčby, v době rekonvalescence a při následném návratu do života.

Dospívání je náročné samo o sobě a nádorové onemocnění znamená pro mladého člověka další velikou psychickou i fyzickou zátěž. Navíc ovlivňuje jeho společenské vazby a často také ekonomickou situaci širší rodiny. Byli bychom proto rádi, kdyby nejen malí, ale i ti starší a čerstvě dospělí pacienti věděli, že existuje místo, kam se mohou obrátit, pokud v období onkologické léčby a rekonvalescence hledají pomoc nebo podporu.

A jak pomáháme?

  •  ZPROSTŘEDKOVÁVÁME ZÁŽITKY: 
Drobné aktivity a radosti, které by v době léčby a rekonvalescence mohly pacienty rozptýlit, posílit jejich naději a optimismus. 

  •  PŘISPÍVÁME NA POMŮCKY:
Příspěvky na zdravotnické, rehabilitační či pohybové pomůcky a služby, které usnadňují léčbu a život po jejím ukončení.

  •  PLNÍME PŘÁNÍ: 
Plnění osobních přání, která jsou velmi rozmanitá: od elektroniky přes potřeby k volnočasovým aktivitám či ke studiu až po kulturní nebo společenské zážitky.

  •  POSKYTUJEME JEDNORÁZOVOU FINANČNÍ PODPORU.
Jsme vděčni za každou pomoc. DÍKY, ŽE JSTE S NÁMI!
Více na www.pinkbubble.cz



Hodně štěstí...

Jiří Kožíšek
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Pink Bubble, projekt: Podpořte mladé onkologické bojovníky