CBRE DobroD(ub)en - Podporujeme domácí péči pro zachráněné pejsky a kočky

vybíráme od 3.4.2023
50 000 Kč
vybráno 100 % z 50 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

CBRE Czech Republic chce podpořit dočasnou péči opuštěných, týraných nebo nechtěných pejsků a kočiček.

Zapojte se do naší výzvy!
Pro zaměstnance CBRE jsme zřídili tuto výzvu, prostřednictvím které podpoříme domácí péči pro zachráněné pejsky a kočky.  Výtěžek bude připojen ke sbírce, která byla založena organizací Dočasky De De.

Proč dočasky?
  • Dočasky De De přijímají týrané, nechtěné a nalezené pejsky a kočičky. V rámci dočasné péče poskytují dobrovolníci chlupáčům azyl, zajišťují veterinární péči a připravují je na nový začátek v nové rodině. 
Koho podpoříme?
  • Přestože je tým Dočasek De De tvořen dobrovolníky, kteří pomáhají zdarma, tak péče o svěřence je nákladná. Největší část finančních prostředků putuje na veterinární ošetření, dále pak na léky, krmivo, vybavení a pomůcky pro socializaci.
Děkujeme za vaši solidaritu, CBRE Czech Republic. 
Dočasky De De, z.s.
V Dočaskách De De přijímáme psy a kočky - týrané, nechtěné, nalezené, nebo odebrané ze špatných podmínek. Staráme se o ně bez nároku na odměnu, s láskou přímo v našich domovech, kde se jim snažíme poskytnout vše, co potřebují. Zajišťujeme veterinární ošetření a následně chlupáčům hledáme nové rodinky, ve kterých je budou noví páníčci opravdu milovat. Váš příspěvek nám pomůže udělat tenhle svět o chlup lepším místem.
Opuštěná, týraná, nechtěná - i taková zvířata si zaslouží péči, lásku, teplý pelíšek, plnou misku a ten pravý domov! 💛

Jsme dočaskáři - dobrovolníci spolku Dočasky De De a snažíme se zachránit každou psí a kočičí duši, kterou můžeme. Všechna zvířata si bereme do svých domovů.

Psi a kočky se k nám dostávají z různých důvodů a pocházejí z různých prostředí. Často jde o jedince po zemřelých majitelích, jejichž rodina o ně nemá zájem. Jde o psy a kočky vyhozené na ulici, týráné, nevhodné dárky, zvířata doplácející na lhostejnost a nedostatečně promyšlenou koupi páníčků, kteří na ně nemají čas a nebo všechno nejde podle jejich představ.



Všem zachráněným zajišťujeme kvalitní veterinární péči, která je bohužel velmi nákladná,  krmení a potřebnou výbavu. O všechny se staráme přímo doma 🏡 - nemáme žádné kotce či venkovní boudy.



Každý svěřenec dostává takovou péči, jako by byl náš vlastní, a snažíme se mu poskytnout bezpečný dočasný domov. Jsme takovým mostem mezi jeho špatnou minulostí a krásnou, nadějnou budoucností - pečlivě totiž hledáme nové rodinky, které psovi nebo kočce zajistí ten pravý, láskyplný a poslední domov.

Děláme to pro jejich štěstí - a za to prostě stojí. Tak pojďte pomoci s námi... 🌷

Donation

CBRE
34 200 Kč

Go guys, you are doing such an amazing job! <3

Emilio Jimenez
2 000 Kč

Many thanks for your supportive words, Emilio! That is what keeps us going ;).

Dočasky De De, z.s.