Alena Buksová: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE CHLUPINCE

K narozeninám si přeji zachránit jeden život

vybíráme od 9.3.2023
6 223 Kč
vybráno 124 % z 5 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
17. 3. oslavím 55. narozeniny. Více než jakýkoliv hmotný dar by mě potěšilo, když mé narozeniny oslavíme záchranou života. Mým velkým přáním je, aby i díky oslavě mých narozenin bylo zachráněno jedno vážně nemocné koťátko.

Chlupinka je 5 měsíční koťátko. Byla nalezena na ulici. Její stav byl opravdu špatný. Jevila známky týrání. Muselo jí být ubližováno.
Na moment to vypadalo, že jí dají v útulku dohromady a bude moci začít nový život. Osud ale znovu zasáhnul. :(

Začala méně jíst, ztrácela sílu. Na veterině diagnostikovali FIP. Vážná nemoc- bez léčby smrtelná. Bohužel ale také extrémně drahá.

Budu velmi vděčná za jakýkoliv dar. Jedná se o dar, který daruje to nejcennější co máme -zdraví, život... Pokud bychom částku vybrali, budou to jistě mé nejhezčí narozeniny.




PS: Chlupinka není jediná o koho se v útulku Hoštecké kočky starají. O to je situace kritičtější. Budou vděční za každou korunu. Zvlášť v dnešní nelehké době. 
Hoštecké kočky, z.s.
Chlupinka je malé černé asi 5 měsíční koťátko, které je u nás cca 2 měsíce Byla nalezena ve zbídačeném stavu, muselo ji být ubližováno, nechali ji napospas pod autem v mrazech.....Malé kotě, které nikomu nikdy neublížilo :-( Bohužel ani nadále ji osud nešetřil, u malého koťátka Chlupinky byla zjištěna FIP 😭
Chlupinka je malé černé asi 5 měsíční koťátko, které je u nás cca 2 měsíce
Byla nalezena ve zbídačeném stavu, muselo ji být ubližováno, nechali ji napospas pod autem v mrazech.....Malé kotě, které nikomu nikdy neublížilo :-(
Bohužel ani nadále ji osud nešetřil, poslední dobou  stále strádala. Papala jen trošku, a i tak čím víc jedla, tím víc se ztrácela před očima.
Proto jsme ji vzali na veterinu, bohužel jsme se tam dozvěděli nemilosrdný verdikt   -  u malého koťátka Chlupinky byla zjištěna FIP 😭 
Byla ji ihned nasazena léčba a rozmazlujeme ji jak jen můžeme, zatím přestála kritických 48 hodin od podání první léčby.

Na Chlupinku (a bohužel nejen na ni, protože marůdků máme více) vyjdou neskutečně velké výdaje, které se snažíme všemožně získat 😭 proto děkujeme všem, kterým není život kočiček lhostejný🙏🍀.

Stále nemůžeme pochopit, proč  zrovna ona,  Chlupinka - malé kotě, má takovou smůlu. 
Navíc na stejném místě, jen o kousek dál se nedlouho po ní našel další černý kocourek :-( A samozřejmě zbídačený a i on u nás bojuje o život 😿

Jen to nej..

Rostislav Buksa
200 Kč

Všechno nejlepší k narozeninám! Přejí Opi, Kuli a Miška

Bc. Alena Buksová
1 000 Kč

Všechno nejlepší k narozeninám. Přeju Ti všechno dobré a děkuji za Tvou péči o zvířata.

Ali Darvishi
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hoštecké kočky, z.s., projekt: POMOZTE CHLUPINCE