Jan Kanaloš: Dárcovská výzva pro projekt PROBUĎTE SNY DĚTÍ, KTERÉ SI SNÍT NETROUFAJÍ!

Živé příběhy pokračují!

vybíráme od 7.3.2023
0 Kč
vybráno 0 % z 100 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořme mladé lidi v jejich každodenním životě najít pevnou půdu pod nohama, bezpečnou a smysluplnou cestu životem.
V životě člověka je mnoho situací, které ho dovedou na rozcestí. V takovém případě se poté často uchyluje ke snění. Sny o tom, co by se nám mohlo podařit a čeho bychom chtěli dosáhnout bychom pro jejich unikátnost mohli přirovnat k perlám. Říká se, že staří Egypťané si jich vážili natolik, že se s perlami nechávali pohřbít. A tak, jako je každá perla originální svým tvarem, jsou i naše sny jedinečné, originální a představují odrazy střípků naší osobnosti. 

Osobnosti jsou často obyčejní lidé, které běžně potkáváme. Možná obyčejní svým stylem života, ovšem velcí svým duchem. A právě takové osobnosti chceme vyzvedávat, protože plní sny nejen sobě, ale pomáhají dalším lidem kolem sebe v jejich každodenním životě nalézat pevnou půdu pod nohama. Podpořte je v jejich snažení a buďte součástí splněných snů lidí, kteří stojí na rozcestí.
České centrum fundraisingu, z.s.
Všichni o něčem sníme, po něčem toužíme. Nebo skoro všichni. Děti, které vyrůstají s tím, že je nic dobrého v životě nečeká, se snít odnaučí. Je to praktičtější, protože to tolik nebolí.
Všichni o něčem sníme, po něčem toužíme. Nebo skoro všichni. Někteří dospělí snít přestanou a tuto mimořádnou schopnost představovat si, co by mohlo být a usilovat o to, aby se to aspoň částečně naplnilo, ztratí. Dovedete si ale představit dítě, který nemá sny?

My se s takovými dětmi a mladými lidmi v našich programech potkáváme. Narodili se do situace, která je tak tíživá a zdá se tak bezvýchodná, že si snít netroufají. Je to nejlepší obrana proti zklamání, které už tolikrát zažily, když se jejich touhy a přání opakovaně nenaplnily…

Děti, které vyrůstají s tím, že je nic dobrého v životě nečeká, se odnaučí snít. Je to praktičtější, protože to tolik nebolí. Tu schopnost si ale hloubi srdce nesou, jen ji probudit. Když jim s tím někdo pomůže, určitě se to povede…. A od toho jsme tu my, dospělí.

Probuďte v dětech odvahu snít!

Vyberte si jeden za zapojených projektů, který je nejbližší vašemu srdci:
Barevné soužití, Horní Podluží
Comunités Liberec
hRom České Budějovice
Roma Tanvald

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
České centrum fundraisingu, z.s., projekt: PROBUĎTE SNY DĚTÍ, KTERÉ SI SNÍT NETROUFAJÍ!