Kamila Cílková: Dárcovská výzva pro projekt Kulturně s Cheironem

Cheiron kulturně pro Táboráky

vybíráme od 28.2.2023
1 700 Kč
vybráno 7 % z 25 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme nezisková organizace, která již 25 let v Táboře pomáhá dětem, mladým lidem a rodinám v tíživé životní situaci. Rádi bychom oživili kulturní život v našem městě. Vybrané peníze půjdou na zaplacení nákladů spojených s konáním akcí a na podporu činnosti organizace.
Děkujeme, že pomáháte. Vážíme si každého z Vás.

Jaké akce může Cheiron s Vaší podporou i nadále pořádat?

Již pravidelně v Táboře pořádáme festival dokumentárních filmů s lidskoprávní tématikou Jeden svět. Skrz dokumenty a následné debaty se zajímavými hosty se akce snaží návštěvníkům přiblížit hodnoty představující svobodnou a demokratickou společnost. Letošním tématem festivalu je „Cena bezpečí“ a v Táboře se uskuteční ve dnech 22.-26.3. 2023. Termín pro školy je plánován na 3.-21.4. 2023. 

V režii Cheironu je také společenská akce PechaKucha night, která se pořádá ve více než 1200 městech po celém světě. Je specifická svým netradičním formátem 20x20. Každý vystupující má k dispozici prezentaci s 20 slajdy a na každý slajd má 20 sekund. Díky tomu je celý večer velmi svěží a řečníci se na podiu plynuje střídají. Nejbližší Pecha Kucha se koná 7. března.

Cheiron také koordinuje největší romský festival v Táboře Romfest, jehož cílem je ukázka romské kultury majoritnímu publiku. Společně si tak Táboráci mohou zazpívat, zahrát a tancovat v centru našeho krásného města. Letos se můžete těšit již na čtvrtý ročník Romfestu.
Cheiron T, o.p.s.
Pojďte se s námi podílet na zajímavých kulturních projektech v Táboře a podpořit tak dobrou věc. Děkujeme.
Chceš se dozvědět jací zajímavý lidé jsou ve tvém okolí? Jak začínali s podnikáním, nebo jejich životní cestu? Kup si vstupenku na PechuKuchu (nebo rovnou dvě :) a udělej dobrou věc.

  • 100 korun z každé vstupenky darujete dětem z Cheironu
-hodně dětí vyrůstá v nepodmětném a nevyhovujícím prostředí, vy jim můžete pomoci mít možnost se vzdělávat, rozvíjet se v tom co jim jde, a vést je k samostatnosti. 

  • Děkujeme.

Pecha Kucha kupón - vstupenka na dva večery. Letní PK se uskuteční 6.6.2024  v Křižíkově elektrárně, druhá před Vánoci 10.12.2024 v Divadle Oskara Nedbala v Táboře









Jaké akce může Cheiron s Vaší podporou i nadále pořádat?

Již pravidelně v Táboře pořádáme festival dokumentárních filmů s lidskoprávní tématikou Jeden svět. Skrz filmy a následné debaty se zajímavými hosty se akce snaží návštěvníkům přiblížit hodnoty představující svobodnou a demokratickou společnost.
Jeho zahájení je naplánované na 4.4.2024 v Divadle Oskara Nedbala v Táboře, kterou doprovází výstava děl od studentů SUPŠ Bechyně.

V režii Cheironu je také společenská akce PechaKucha Night, která se pořádá ve více než 1200 městech po celém světě. Je specifická svým netradičním formátem 20x20. Každý vystupující má k dispozici prezentaci s 20 slajdy a na každý slajd má 20 sekund. Díky tomu je celý večer velmi svěží a řečníci se na podiu plynuje střídají. Řečníci jsou vybíráni z řad zajímavých osobností z Tábora a okolí, kteří pohovoří o své profesi či životním příběhu. Pecha Kucha se letos uskuteční hned dvakrát, a to 6.6.2024 v Křižíkově elektrárně a 10.12.2024 v Divadle Oscara Nedbala. Seznam hostů se bude postupně zveřejňovat na našich sociálních sítí. Začátek akce je vždy v 19:00 hod.
Cheiron T, o.p.s. | Tábor | Facebook


V minulém roce jsme také byli součástí akce sousedské KORZO, která se pravidelně koná v táborských ulicích Pražská a Klokotská. Organizátorem je Kafé Knihy Jednota.

A letos jste nás již podruhé mohli najít na Mighty Sounds. Návštěvníci hudebního festivalu chodili do našeho stánku, kde na ně čekalo spoustu aktivit (zdobení obličeje, plackovačka, fotbálek, tabule hříchů atd.). Po celém areálu jsme navíc měli rozmístěny naše ikonické žluté popelnice, kam bylo možné vhodit vratný kelímek a tím podpořit Cheiron částkou 70 Kč.

#dobroÚterý

Jiří Novák
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cheiron T, o.p.s., projekt: Kulturně s Cheironem