Šárka Roubíčková: Dárcovská výzva pro projekt DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na činnost organizace

PrimeVigilance Christmas Charity 2022

vybíráme od 6.12.2022
9 388 Kč
vybráno 188 % z 5 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Let´s give children a chance
Dear everyone,

thank you for voting for this year Christmas Charity. Let´s give children a chance is the opportunity for children growing up in a children´s homes to find support. Especially in their last years of the stay before they enter the adult life and start living individual life full of challenges. Lets help together to the mission NOW and contribute to improve life of these children and their chance for better start.

With kind regards

Šárka
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.
Organizace DEJME DĚTEM ŠANCI poskytuje komplexní péči dětem a mladým lidem z dětských domovů, které se připravují na samostatný život. Dětem plníme opodstatněná přání, hradíme náklady spojená se studiem, poskytujeme jim materiální vybavení jejich prvního samostatného bydlení nebo jim spoříme finance, které mají k dispozici po opuštění dětského domova.
Jak pomáháme?

  • Spoření pro děti - podporovatel spoří dítěti formou měsíčních plateb (min. 200 Kč) po dobu pobytu dítěte v dětském domově. Naspořené prostředky budou dítěti k dispozici až po opuštění dětského domova. DEJME DĚTEM ŠANCI je garantem účelného využití darovaných peněz.
  • Podpora dítěte při studiu - hradíme dítěti všechny náklady spojené se studiem, aby si mohlo vybrat studijní obor dle vlastní volby. S dětmi jsme po celou dobu studia v úzkém kontaktu.
  • Splnění opodstatněného přání - dárce zaplatí nebo přispěje (min. 100 Kč) dítěti na splnění přání, které má souvislost se studiem, smysluplným trávením volného času nebo s nápravou zdravotního hendikepu, který nehradí zdravotní pojišťovna.
  • Hostitelská péče - kontakt s dítětem formou víkendových nebo prázdninových pobytů v rodinách hostitelů, který v ideálním případě přetrvá i po odchodu dítěte z dětského domova.
DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE POMÁHAT!

Merry Christmas!

Dárce
950 Kč

Stastne a vesele :)

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., projekt: DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na činnost organizace