Nadace pojišťovny Kooperativa: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc v pravý čas

AG jižní Čechy a Vysočina pro Temperi

vybíráme od 28.11.2022
27 600 Kč
vybráno 276 % z 10 000 Kč

přispělo

29 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Temperi - pomoc v pravý čas. Již 10 let pomáháme dětem a rodinám s malými dětmi, které se nachází v těžké životní situaci. Velmi si vážíme toho, že právě Vy jste rozhodli podpořit činnost naší organizace. Váš finanční příspěvek nám pomůže dělat děti šťastnějšími - díky vašemu daru a našim službám najdou děti pod vánočním stromečkem dárky, po kterých touží, budou moci vyrazit na výlet, zasportovat si, pohrát si a hlavně mít jistotu, že zde mají své tety a strejdy Temperáky, kteří jsou jim vždy nablízku a připraveni pomoci.
Temperi, o. p. s. je nestátní nezisková organizace založená v roce 2012 v Českých Budějovicích, která se věnuje systémové práci s ohroženými dětmi a jejich rodinami. Od roku 2013 Temperi poskytuje sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi v Českých Budějovicích a zároveň má pověření k výkonu sociálně-právní ochrany dětí zejména v oblasti pomoci rodičům při řešení výchovných a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě. V rámci ročních projektů organizace pracuje s rodinami v po/rozvodové fázi, kdy podporuje setkávání dětí s rodičem, který ho nemá v péči, nabízí rodinám mediaci a psychologické konzultace rodičům i dětem. V roce 2014 organizace zahajuje práci s pěstounskými rodinami, kterým jsou naše pracovnice nejen průvodkyněmi, ale pomáhá jim i překonávat těžkosti, kvůli kterým děti nemohou vyrůstat se svými rodiči. V roce 2017 Temperi rozšiřuje své služby do Českých Velenic, kde poskytuje sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a zahajuje provoz nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.  V roce 2016 organizace získává akreditaci v oblasti dobrovolnické služby, realizuje zejména sociálně preventivní program Pět P a doučování a může se pochlubit dobrovolnickou základnou čítající téměř 80 dobrovolníků. Temperi je zároveň školícím pracovištěm pro studenty vysokých škol. Všichni odborní pracovníci mají odpovídající vzdělání doplněné výcviky a pracují pod externí supervizí. 
Temperi, o.p.s.
Máte chuť podpořit činnost a vybavení organizace, která zajišťuje služby pro rodiny s dětmi v obtížné životní situaci, pěstounské rodiny a děti a mládež navštěvující naše nízkoprahové zařízení? Využijte prosím této příležitosti. Svým darem přispějete na přímou práci s rodinami s dětmi a mládeží nacházející se v dlouhodobě nepříznivé sociální situaci, na úhradu provozních a osobních nákladů, včetně nákupu DHM a DNM. Sbírka byla potvrzena osvěcením Krajského úřadu Jihočeského kraje č.j. KUJCK 139266/2019 ze den 28.11.2019. Příspěvky od dárců budou z účtu Nadace Via jako provozovatele portálu Darujme.cz pravidelně převáděny na sbírkový účet vedený u Fio banky, a.s. č. 2501712574/2010.

Do Nového roku hlavně zdraví!!!

Jakub Skála
1 000 Kč

Kooperativa, kanceláře Jihlava a Třebíč

Ivica Jarošová
600 Kč

Hezké svátky pro Vás a Vaše klienty.

Jiří Vancura
5 000 Kč

Vše dobré v novém roce 2023

Kancelář České Budějovice
5 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Temperi, o.p.s., projekt: Pomoc v pravý čas